Falem’nerës Arlinda Pacolli

Dr. Arlinda Pacolli, është njëra nga punonjëset shëndetësore e cila po kontribuon në luftën e Kosovës kundër pandemisë Covid19.

Arlinda Pacolli tashmë është është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

Për të gjithë njerëzit, Arlinda ka edhe një mesazh: Qëndroni në shtëpi duke ju përmbajtur rregullave, kujdesuni për veten dhe vetëm kështu do t’ia dalim dhe do kalojmë këtë sfidë!

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domsodoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com