Kitaristi Astrit Stafai në bashkëpunim me një nga DJ më të famshëm të Los Angeles (FOTO)

Kitaristi kosovar Astrit Stafai së fundi ka pasë një bashkëpunim mjaftë të fuqishëm sa i përket karrierës së tij, shkruan KultPlus.

Ai ka pas rastin të bashkëpunoj me një nga DJ më të famshëm të muzikës elektronike në Los Angeles, bashkëpunim ky që i ka dërguar edhe deri te incizimet në studio.

Vetë Astrit Stafai ka thënë për KultPlus se bashkëpunimi ka ardhë si rezultat i turit të tij nëpër vende të ndryshme, ku ka pasë të përfshirë edhe Kosovën, përkatësisht Zone Club.
“Unë pata rastin që të bashkëpunoj me Berge Sahakian. Dua ta falenderoj DJ tonë të mirënjohur Getian Rizaj, i cili e bëri të mundur takimin tonë, ku edhe incizuam në studio bashkë”, ka thënë Stafai, i cili poashtu ka theksuar se dëshirë edhe e DJ nga Amerika ka qenë qe të takohet me instrumentistë nga Kosova.

“Unë do të jem mysafir në albumin e Berge Sahakian”, ka thënë Stafai, duke shtuar se përpos incizimit ata kanë ndarë bashkë edhe përvojat rreth artit dhe bashkëpunimit. Përndryshe, Berge Sahakian njihet me emrin artistik Goldcap. Pjesë e këtij bashkëpunimi kanë qenë edhe: Faton Isufi -Klarinet, si dhe Pimi Isufi- Tarabuk./KultPlus.com