“The Baby” fton aktorët në audicion

KODRA Film Production fton të gjithë të interesuarit që të paraqiten në audicionin për filmin e metrazhit të shkurtër “The Baby” me skenar dhe regji nga Ben Apolloni dhe producent Halim Luta.

Mosha e kërkuar e aktorëve për dy rolet kryesore:

1 aktor i moshës 30 – 35 vjeç
1 aktore e moshës 25-30 vjeçe
4 aktorë meshkuj për rolet e ushtarëve

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në e tyre në shqip, ku përveç të dhënave personale kërkohen edhe dy fotografi portret, numri i telefonit, email adresa, web me punët e juaja dhe video shtesë të punëve tuaja si aktorë.
Aplikantët duhet t’i dërgojnë dokumentet deri në datën 20 mars 2018 në emailin: [email protected]
Për vendin dhe kohën e mbajtjes së audicionit, produksioni do të ju njoftoje përmes emailit./ KultPlus.com