“Bashkëjetesa ndërfetare – vlerë e trashëgimisë”, ekspozita që promovon vlerat kulturore

Ekspozita “Bashkëjetesa ndërfetare – vlerë e trashëgimisë” do të prezantohet në Prishtinë, duke i shtrirë aktivitetet për tri ditë radhazi, përcjellë KultPlus.

Në ditën e parë programi artistik do të fillojë me valle tradicionale të interpretuara nga AEK “Katarina Josipi” nga Zymi. Ndërsa në ditën e dytë dhe të tretë ekspozita do të jetë e hapur për publikun.

Qëllimi i këtij manifestimi – ekspozite është promovimi i trashëgimisë dhe vlerave kulturore shqiptare.
Ekspozita hapet në datë 3 shtator dhe qëndron deri më datë 5 shtator në Sheshin “Zahir Pajaziti”. /KultPlus.com