“Nganjëherë në jetë kemi dhimbje, por gjithmonë ka një të nesërme”

Nga: Bill Withers
Shqipëroi: Bujar Meholli

Të gjithë kemi dhimbje dhe pikëllim,
por duhet ta dimë se gjithmonë
një e nesërme ekziston.

Andaj mbështetu te unë
kur e ndjen se forcat po të lënë,
unë do të jem miku yt
dhe do të të ndihmoj
tutje të vazhdosh…

Mos mbaj inat
largoje krenarinë
nëse mund të të ofroj
diçka që do t’i plotësonte
nevojat tua
do të ta ofroj.

Më telefono, vëlla, kurdo që të nevojitem
ne të gjithë ndjejmë nevojë
për ta pasur dikë pranë
te i cili mund të mbështetemi.

Kur e ndjen që nuk je i fortë
unë jam këtu për ty
do të ndihmoj të ecësh tutje
ne do të ecim tok
andaj thjesht më telefono,

këtu do të jem
për ty
më telefono
më telefono… /KultPlus.com