Super-filmi “Black Panther 2” arrin në Cineplexx me eventin Premiere Night, ku do të ketë super-shpërblime!

Njëri prej filmave të shumëpritur, Black Panther: Wakanda Forever arrin këtë të enjte, më 10 nëntor në Cineplexx, me eventin Premiere Night ku do të dhurohen super-shpërblime.

Njëri nga filmat më të pritur të Marvel, Black Panther 2 arrin në Cineplexx këtë të enjte, më 10 nëntor. Kinemaja më e madhe në vend Cineplexx, për këtë film, do të organizojë eventin Premiere Night, ku do të ketë shumë shpërblime. Ky event do të mbahet në të dy kinematë, në Prishtinë dhe në Prizren duke filluar nga ora 19:00.

Wakanda Forever do të jetë i rëndësishëm për një sërë arsyesh: është filmi i parë i Black Panther që kur Chadwick Boseman vdiq papritur në 2020, prezanton një Black Panther të ri, shënon debutimin e Namorit një prej personazheve më të vjetër të MCU, dhe do të mbyllë “Fazën 4”. Në “Black Panther: Wakanda Forever”, Wakanda po mban zi për humbjen e mbretit të saj, ndërkohë që po përgatitet të përballet me armiq të rinj. Pasi T’Challa e hapi Wakandën në botë, perandoria e Namor Talocan tani po ndjen efektet e valëzuara të saj, e cila është bërë një pikë konflikti midis dy mbretërive. Ndonëse Namori është një problem, mbretëria gjithashtu përballet me telashe nga bota e jashtme, e cila me gjetjen e Wakandës të pambrojtur pas vdekjes së mbretit të saj, po vjen për Vibranium. Filmi është me regji nga Ryan Coogler dhe aktorët kryesorë janë Letitia Wright, Tenoch Huerta, Lupita Nyong’o dhe Winston Duke.

Gjatë eventit do të dhurohen shpërblime të ndryshme në të dy kinematë.

Në kinemanë në Prishtinë do të dhurohen:

110x dhurata nga Fivestar (anëtarësi, maica, peshqira, kartela Fivestar Pay)

2x palë atlete Nike për meshkuj dhe femra nga Intersport

3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Xiaomi

https://www.instagram.com/p/CkjMxuBKOPL/

Ndërsa në kinemanë në Prizren do të dhurohen:

5x Anëtarësi 12 mujore nga Fivestar
5x Anëtarësi 6 mujore nga Fivestar
2x Palë atlete Nike për meshkuj dhe femra nga Intersport
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Aztech

https://www.instagram.com/p/CkjMtUALaJe/

Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx, ndërsa biletat mund t’i bleni përmes aplikacionit Cineplexx KS apo direkt në kinema prej orës 15:30.