‘Diçka që më ngacmon, diçka që më pushton, diçka që nuk arrij, diçka që vjen nga ti’

Një prej këngëve më të mira të Grupit Kthjellu, është bashkëpunimi me Alban Skenderajn.

Pjesëmarrëse në Top Fest në Shqipëri dhe fituese e festivalit, kënga ‘Diçka’ ka më shumë se dhjetë vite që është realizuar dhe ende dëgjohet edhe sot.

Një prej komenteve mbi këngën e thotë më mirë realitetin – ‘E dashuroja këtë këngë dhe akoma e dashuroj, është këngë si vera, aq më e vjetër aq më e mirë’.

Kënga ka një tekst fantastik dhe një melodi e cila ka marrë zemrën e shumë shqiptarëve. Po e sjellim sot këngën fituese të Top Fest 3, në vitin 2006.