“Sikur Hana” të mërkurën në Muzeun e Kosovës

Më 4 prill me fillim nga ora 19:30, në Muzeun e Kosovës, hapet ekspozita “Sikur Hana”, shkruan KultPlus.

Ekspozita e realizuar nga Die Morina dhe Zgjim Zyba, na sjellë loken Hanë dhe plot gra të tjera të cilave nuk u ka munguar aspak guximi.

“Në këtë ekspozitë na ipet mundësia të hyjmë nën të dukshmen e gruas dhe të marrim kuptimin e thellë të saj, të fshehtën që ne duam ta shohim. Të përzgjedhësh rrugën dhe të ndjekësh atë kërkon guxim. Lokes Hanë dhe plot grave tjera nuk u ka munguar aspak guximi”, thuhet në njoftimin e ekspozitës./ KultPlus.com