Dielli “në duart” e artistit indian

Sulabh Lamba, 21-vjeçari nga Rewari, në Indi, ka sjellë fotografi mbresëlënëse me iluzione optike të diellit.

Ai ka shkrepur fotografi të perëndimit të diellit, me të cilin krijon skenarë të ndryshëm.

Ai ka mijëra ndjekës në Instagram.

Më poshtë mund të shikoni artin e tij dhe trikët e tij të mençura me diellin./ KultPlus.com

https://www.instagram.com/p/CDMTggQpSqh/?utm_source=ig_embed