Tri mikrobiologet nderohen me çmimin ‘Fides’ për kontributin e tyre në nivel kombëtar

Çmimi FIDES për kontribut në nivel kombëtar “Hasan Prishtina” ju ndahet tri mikrobiologeve në krye të detyrës, Dr. Pranvera Abazi, Dr. Donjeta Pllana dhe Dr. Zana Kaçaniku për kontributin e tyre të pashoq gjatë pandemisë.

Ato po punojnë ditë e natë në mënyrë që të kemi numrin e saktë të personave të infektuar me virus.

Pranvera Abazi, Donjeta Pllana dhe Zana Kaçaniku janë tre gratë mikrobiologe që merren ekskluzivisht me testimet për COVID-19. / KultPlus.com