MKRS hap konkursin për pozitën e Drejtorit/es në Baletin Kombëtar të Kosovës

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka njoftuar se ka hapur konkursin për pozitën e Drejtorit/es në institucion e Baletit Kombëtar të Kosovës, përcjell KultPlus.

Në njoftim përmendet se kategoria funksionale ka koeficientin 10.

Ndërkaq, për tu njoftuar për më shumë detaje në lidhje me konkursin, klikoni në linkun e bashkangjitur më poshtë. / KultPlus.com

https://www.mkrs-ks.org/repository/docs/Konkursi-Drejtor_BKK.pdf?fbclid=IwAR3RNIsEjifXaZ9fSXgrq0Iz0f_xCBdYBZ75wvPWscgS2Q-UWUw7qxX5EbM