3 artistë ndajnë çmimin vjetor të Ekspozitës Tradicionale vjetore të Asociacionit të Artistëve Vizual të Kosovës

Dje është hapur Ekspozita Tradicionale vjeotre e Asociacionit të Artistëve Vizual të Kosovës, shkruan KultPlus.

Në përfundimin e kësaj ekspozite u bë edhe ndarja e çmimit vjetor, ku disa artistë e ndanë së bashku këtë çmim.

Artistët Zake Prelvukaj, Isa Alimisa dhe Burim Myftiu u dekoruan me Çmimin Vjetor të Ekspozitës Tradicionale vjetore të Asociacionit të Artistëve Vizual të Kosovës.

Hapjen e kësaj ekspozite që përfshiu piktura nga më të ndryshmet e bëri kryetari i AVVK-së, artisti Kamuran Goranci.

Në këtë ekspozitë morrën pjesë edhe disa nga artistët sikurse Fatmir Krypa, Luan Mulliqi, Bardha Buza, Faik Krasniqi, Kamuran Goranci, Agron Mulliqi, Trific Tomislav, Musë Prelvukaj, Naim Spahiu, Muhamet Ahmeti Metis, Sabri Behrami, Fehmi Hoxha Feho, Mjellma Goranci Firzi, Refki Gollopeni, Shkurte Ramushi, Pranvera Sylejmani, Lebibe Topalli dhe shumë të tjerë. /KultPlus.com

No photo description available.