Si fitoi bursë për studime në Belgjikë studentja nga Kosova?

Bashkëpunimet ndërkombëtare të Kolegjit Universum mundësojnë vazhdimin e studime me bursë të plotë në 115 universitete në 26 shtete të Evropës.

Erona Hajdini, studente në drejtimin Shkenca Kompjuterike në Kolegji Universum do të vazhdojë semestrin në Thomas More University të Belgjikës.

Çdo student i Kolegji Universum përfiton shkollim falas, 850 euro kompenzim mujor dhe 275-360 euro kompenzim të transportit.

Deri më tani, 297 studentë të Kolegji Universum kanë studiuar me bursë në 115 universitete në 26 shtete të Evropës.

APLIKO për studime dhe eksploro Evropen gjatë studimeve https://www.universum-ks.org/aplikimionline/Me numrin më të madh të bursave ndërkombëtare Erasmus+ në rajon, me vlerësimin më të lartë në procesin e akreditimit dhe i vetmi nga Kosova i ranguar në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga agjencia prestigjioze Eduniversal.Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062.

(Shkrim i sponsorisuar nga Universum)