Vazhdojnë regjistrimet në MASTER në Kolegjin Universum

A dëshironi të ndjekni studimet master me orar fleksibil apo online, ku ligjërojnë profesorë vendor e ndërkombëtar dhe pastaj të vazhdoni studimet jashtë vendit me BURSË të plotë, Kolegji Universum është vendi se ku ju duhet të drejtoheni https://bit.ly/3oDUjsN.

Programi Master në Kolegjin Universum është i vetmi program i cili është ranguar si i 16’ti në Evropën Lindore dhe në Top 200 programet më të mira të kësaj fushe në botë nga agjencia prestigjioze franceze Eduniversal.  

Poashtu i vetmi institucion në Kosovë që ofron diplomë të dyfishtë gjermane, duke ju mundësuar studentëve kosovar ti fillojnë studimet në Kosovë dhe ta vazhdojnë vitin e dytë në Gjermani, ku përveq studimeve studentët do të kryejnë punë praktike me pagese në kompani gjermane.

Këtë vit Këshilli shtetëror i cilësisë i Agjencionit të Akreditimit të Kosovës ka akredituar edhe programin Master në Diplomaci.

Fillo studimet Master në Kolegjin Universum. Eksploro Evropën gjatë studimeve, përfito BURSË të plotë për studime në njërin nga 22 shtete të BE-së. Apliko këtu 

Për më shumë informata ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram, apo kontaktoni në [email protected] ose +38344144062.

(Shkrim i sponsorisuar nga Kolegji Universum).

Studentët e Kolegjit Universum në Portugali takojnë Presidenten Vjosa Osmani

Studentët e Kolegjit Universum, Rinesa Kosci, Festim Hoxha dhe Poema Baruti, të cilët këtë semester janë duke studiuar në Portugali me BURSA të plota në “Polytechnic Institute of Beja” dhe “University of Coimbra” si rezultat i bashkëpunimit të Kolegjit Universum me Universitete Evropiane.

Studentët e Kolegjit Universum me ftesë të Ambasadorit Z. Ylber Kryeziu të Ambasadës së Kosovës në Lisbon, janë takuar dhe kanë qenë pjesë e diskutimit te Presidentës Znj. Vjosa Osmani me studentët portugezë dhe ngjarjeve përcjellëse.

Studentët tanë tashmë janë bërë ambasador të shtetit të Kosovës duke promovuar vlerat e Kosovës, përmes rezultateve të larta akademike, etike dhe profesionale në universitetet Evropiane. Kolegji Universum deri më tani ka shkëmbyer 462 studentë me bursa të plota në 115 universitete në 26 shtete të Evropës.

Universum mbetet i përkushtuar në ndërkombëtarizimin e Kosovës përmes ofrimit të studimeve jashtë vendit për studentët kosovarë.

Kliko këtu, shiko fotot e studentëve përfitues të bursave. Edhe ti mund të jesh përfitues i bursës ndërkombëtare në Kolegjin Universum. Eksploro Evropën gjatë studime, studio një semester në Evropë me të gjitha shpenzimet e mbuluara. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

Për më shumë informata kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram.

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum)

Kolegji Universum hap thirrjen për 83 bursa ndërkombëtare në 34 Universitete në Evropë

Kolegji Universum hap thirrjen për 83 bursa ndërkombëtare në 34 Universitete në 13 shtete në Evropë. Bursat vlejnë për të gjithë studentët e Kolegjit Universum Bachelor & Master. Shkëmbimi semestral do të bëhet në Angli, Danimarke, Belgjikë, Turqi, Spanjë, Portugali, Poloni, Lituani, Latvi, Gjermani, Itali, Finlandë dhe Republiken Çeke.

Kolegji Universum është institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Deri tani Kolegji Universum ka arritur marrëveshje me 115 universitete në 26 shtete të Evropës dhe Turqi. 

Deri tani 462 studentë të Kolegjit Universum dhe 105 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. Mëso më shumë https://www.universum-ks.org/bursa-nderkombetare/

Regjistrimet në Kolegjin Universum po vazhdojnë, regjistrimi mund të bëhet edhe online përmes këtij linku https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

Ftohen të gjithë studentët e Kolegjit Universum të nivelit Bachelor dhe Master të aplikojnë për shkëmbim semestral në këto universietete:

Për më shumë informata kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram.

(Shkrim i sponsorisuar nga Universum)

Kolegji Universum organizon ditë informuese për diplomë angleze nga University of Northampton

Kolegji Universum në bashkëpunim me Universitetin Partner nga Anglia “University of Northampton” organizon Ditë Informuese për studime në Universitetin e Northamptonit.

Kolegji Universum është i akredituar nga Northampton University për ofrimin e programeve me kurrikulë dhe standarde angleze. Studentët të cilët ndjekin këto programe do të paisen me diplomë të Northampton University. 

Studio Bachelor dhe Master me kurrikulë dhe standarde angleze. APLIKO këtu https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

– Përfito diplomë angleze dhe vendore për kohën e njejtë të studimeve (3 vite);

– Vazhdo vitin e tretë në Angli;
– Përgatitu për karrierë ndërkombëtare;
– Eksploro Mbretërinë e Bashkuar;

Edhe studentët nga institucionet tjera mund të përfitojnë nga kjo mundësi, duke i transferuar studimet në Kolegjin Universum dhe vazhduar ato në Northampton University në Angli. Informata më të hollësishme gjeni në këtë link https://www.universum-ks.org/sq/universityofnorthampton


Eventi do te organizohet me 22 Shtator, Ora 16:00 në Hotel Garden, Prishtine. Është i hapur për të gjithë të interesuarit dhe pjesëmarrësit mund të përfitojnë voucher (kupon) në vlerë 500 euro.

Regjistrimi për studime në diplome angleze mund të bëhet edhe online përmes ketij linku https://www.universum-ks.org/sq/apliko/ apo fizikisht në njëren nga kampuset e Kolegjit Universum në Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madhë të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. 

Për më shumë informata kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram.

Kompania e sigurisë kibernetike nga Portugalia hap zyre në Kolegjin Universum për punësim të studentëve

Kolegji Universum dhe Kompania SparkInt nga Portugalia nënshkruan marrëveshje për bashkëpunim në ofrimin e shërbimeve dhe produkteve të sigurisë kibernetike në Ballkan.

SparkInt hap degën e saj në Kolegjin Universum nga ku do zhvillohen produkte të reja dhe do të ofrohen shërbime të sigurisë kibernetike për kompanitë dhe institucionet e regjionit.

Në SparkInt Kosova, do të punësohen studentët e Kolegjit Universum të cilët studiojnë Shkenca Kompjuterike dhe Siguri Kibernetike.

Studentet do te punojne sipas modelit të Studimeve Duale, pra do të angazhohen në punë praktike gjatë studimeve dhe do ta kenë punësimin e garantuar pas diplomimit.

Fillo studimet në Kolegjin Universum, puno për tregun global që nga mosha 18 vjeçare. APLIKO tani https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

Shikoni listen e plote te programeve BACHELOR https://www.universum-ks.org/sq/programet-e-studimit/ dhe MASTER https://www.universum-ks.org/sq/studime-master/

Regjistrimi mund të bëhet edhe online https://www.universum-ks.org/sq/apliko/ apo fizikisht në njëren nga kampuset e Kolegjit Universum në Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madhë të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. 

Për më shumë informata kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram.

(Shkrim i sponsorisuar nga Kolegji Universum).

Interesim i jashtëzakonshëm i maturantëve për regjistrim në Kolegjin Universum

Edhe pak ditë kanë mbetur për regjistrim, dhe edhe këtë vit maturantët po shprehin interesim të jashtëzakonshëm ti bashkohen Kolegjit Universum. Me kampuse inovative, bursa ndërkombëtare dhe orare fleksibile pa shkëputje nga puna, Kolegji Universum mbetet vendi ideal për studime.

Regjistrimet po vazhdojnë! Eksploro Evropën gjatë studime, studio një semester në Evropë me të gjitha shpenzimet e mbuluara. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

Shikoni listen e plote te programeve BACHELOR https://www.universum-ks.org/sq/programet-e-studimit/ dhe MASTER https://www.universum-ks.org/sq/studime-master/

Regjistrimi mund të bëhet edhe online https://www.universum-ks.org/sq/apliko/ apo fizikisht në njëren nga kampuset e Kolegjit Universum në Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madhë të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Apliko këtu https://bit.ly/2HuMame

Këtë vit Kolegji Universum ka shtuar dhe numrin e bashkëpunimeve me Universitetet Evropiane duke e ngritur në 395 numrin e BURSAVE Ndërkombëtare që do të ofrohen për këtë vit për studentë për shkëmbim në 26 shtete të BE-së.

462 studentë të Kolegjit Universum deri tani kanë përfituar shkëmbim semestral në 26 shtete të BE-së. Kliko këtu, shiko fotot e studentëve përfitues të bursave.

Për më shumë informata kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universumfacebook & instagram.

154 studentë të Kolegjit Universum do ta vazhdojnë semestrin me bursë në 115 universitete në 26 shtete të Evropës

Kolegji Universum mbetet institucion lider i ndërkombëtarizimit. Në kuadër të marrëveshjeve me 115 Universitete Evropiane, 154 studentë të Kolegjit Universum këtë semester kanë përfituar shkëmbim semestral me BURSË të plotë në 26 shtete të BE-së.

Para nisjes në Evropë, Kolegji Universum organizoi takim përshëndetës me këta 154 studentë përfitues të bursave në 115 universitete në 26 shtete të Evropës. Secili studentë gjatë shkëmbimit semestral përfiton shkollim falas, 850-950 euro kompenzim mujor dhe 275-375 euro kompenzim për shpenzime të transportit. Kliko këtu, shiko fotot e studentëve përfitues të bursave.

Këtë vit Kolegji Universum ka shtuar dhe numrin e bashkëpunimeve me Universitetet Evropiane duke e ngritur në 395 numrin e BURSAVE Ndërkombëtare që do të ofrohen për këtë vit për studentë për shkëmbim në 26 shtete të BE-së.

Edhe ti mund të jesh përfitues i bursës ndërkombëtare në Kolegjin Universum. Eksploro Evropën gjatë studime, studio një semester në Evropë me të gjitha shpenzimet e mbuluara. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

Kolegji Universum, institucioni i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian.
Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062.  

(Shkrim i sponsorisuar nga Kolegji Universum).

Edhe 2 ditë mbyllet afati për aplikim për bursa të plota në Shkenca Kompjuterike dhe punësim të garantuar nga Kolegji Universum

Edhe dy ditë kanë mbetur për aplikim për 30 BURSA të plota për maturantë nga Kolegji Universum në bashkëpunim me kompanitë partnere të teknologjisë informative në kuadër të bashkëpunimit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë.

Bursat ofrohen për 3 vite studimi në Programin Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum. Studentët do të angazhohen në punë praktike gjatë studimeve dhe do ta kenë punësimin e garantuar pas diplomimit. Kjo u mundëson studentëve të marrin diplomë akademike dhe përvojë profesionale gjë që po iu mundëson studentëve kyçjen më të lehtë në tregun e punës.

Të gjithë maturantët e Republikës së Kosovës kanë mundësi të aplikojnë të bëhen pjesë e garës për bursa studimi dhe punësim të garantuar nga Kolegji Universum dhe kompanitë partnere. APLIKO në këtë link: https://cutt.ly/mQiq7ej

Studimet Duale sipas konceptit Gjerman të financimit te studimeve nga kompanitë, studentët përfitojnë:

1. Financim 100% i studimeve për tri vite të studimit;

2.Punë Praktike nga viti i parë, 20 orë në javë;

3.Punësim i Garantuar pas diplomimit.

Puna praktike do të ofrohet në këto pozita: Web Developer, Programmer Analyst, Software Developer, Frontend Developer, Backend Developer, DevOps, Mobile App Developer, QA Tester.

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM 20 GUSHT 2021!

Fito BURSË për 3 vite studimi dhe fillo karrierën që nga viti i parë i studimeve. APLIKO në këtë link: https://cutt.ly/mQiq7ej

Kolegji Universum ka disa vite që po përdor këtë sistemi gjerman të arsimit për studentët dhe vazhdimisht kontaktohet nga institucione të ndryshme për të formuar partneritete dhe bashkëpunime profesionale që synojnë të kontribuojnë në ekonominë dhe zhvillimin e sektorëve në Kosovë.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Mëso më shumë www.universum-ks.org

Për më shumë informata rreth bursave dhe studimeve duale kontakto [email protected] apo +383 44 144 062 ose na ndiqni në facebook apo instagram.

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje me Banjën e Kllokotit për praktikë të studentëve të Fizioterapisë dhe Infermierisë

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me Qendren për Mjekesi Fizikale dhe Rehabilitim – Banjën e Kllokotit “Nëna Naile” për praktikë të studentëve të Programit Fizioterapi dhe Infermieri.

Praktiken në këtë qendër studentët e fillojnë vitin e dytë, ndërsa vitin e parë studentët praktikën profesionale e përfundojnë në laboratorët inovativ të Kolegjit Universum të paisur me pajisje mjekësore, duke siguruar një mjedis mësimi eksperimental në të cilin secili i diplomuar është i pajisur me njohuritë, aftësitë dhe vlerat për të siguruar kujdesin ndaj pacientit.

Fokusi i mësimit eksperimental në Kolegjin Universum është që studentët të aplikojnë dhe zhvillojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre në një mjedis pune. Puna praktike dhe zhvillimi i aftësive do të rrisë shanset për punësim dhe do të ndihmojë në zhvillimin e aftësive personale.

Regjistrimet në programin Fizioterapi dhe Infermieri janë të hapura dhe bëhen online përmes këtij linku https://www.universum-ks.org/sq/apliko/
Poashtu studentët e Kolegjit Universum gjatë praktikës profesionale në laboratorët inovativ të Kolegjit Universum po përdorin paisje VR (Virtual Reality). Përmes këtyre simulimeve studentët po praktikojnë aftësitë e tyre në një “mjedis të sigurtë-virtual“.

Kolegji Universum u siguron studentëve një sërë burimesh dhe shërbimesh për të mbështetur mësimin dhe kërkimin e tyre. Laboratoret janë dizajnuara në mënyrë komode dhe janë të pajisur me shtretër, pacient-kukulla dhe mjete tjera të nevojshme në mënyrë që mësimi të jetë sa më efektiv.

Për më shumë informata na ndiqni në rrjete sociale në facebook apo instagram, kontaktoni në [email protected] ose +383 44 144 062.

(Shkrim i sponsorisuar nga Kolegji Universum).

Kolegji Universum hap konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik 2021/22

Kolegji Universum hap konkurs për pranimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2021/22 në 13 programe të akredituara.

Regjistrimi mund të bëhet edhe online https://www.universum-ks.org/sq/apliko/ apo fizikisht në njëren nga kampuset e Kolegjit Universum në Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Programet e studimit që ofrohen në Kolegjin Universum janë:

Infermieri

Fizioterapi

Siguri Kibernetike

Juridik

Gjuhë Gjermane

Estetike dhe Higjene Dentare

Biznes Menaxhment

Gjuhë Angleze

Shkenca Kompjuterike

Shkenca Politike

Gazetari Digjitale

Dizajn Mode

Dizajn Grafik

Dizajn Interieri

Dhe programet Master janë:

Data Science & Analytics

Menaxhment

Diplomaci

Menaxhim i Turizmit

Menaxhim Nderkombetar i Biznesit

Zhvillimi i qëndrueshëm i sistemit të prodhimit të ushqimit

Menaxhim i sektorit publik

Financa

Shikoni listen e plote te programeve BACHELOR https://www.universum-ks.org/sq/programet-e-studimit/ dhe MASTER https://www.universum-ks.org/sq/studime-master/

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal.

Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madhë të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Apliko këtu https://bit.ly/2HuMame

Këtë vit Kolegji Universum ka shtuar dhe numrin e bashkëpunimeve me Universitetet Evropiane duke e ngritur në 395 numrin e BURSAVE Ndërkombëtare që do të ofrohen për këtë vit për studentë për shkëmbim në 26 shtete të BE-së.

Regjistrimet po vazhdojnë, Eksploro Evropën gjatë studime, studio një semester në Evropë me të gjitha shpenzimet e mbuluara. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

462 studentë të Kolegjit Universum deri tani kanë përfituar shkëmbim semestral në 26 shtete të BE-së. Kliko këtu, shiko fotot e studentëve përfitues të bursave.

Për më shumë informata kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram.

Akreditohen 13 programe të studimit të Kolegjit Universum

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA) pas takimit të mbajtur me 27 Korrik gjatë së cilit u shqyrtuan raportet finale për vlerësimin institucional dhe atë të programeve të studimit, të hartuara nga panelet e ekspertëve ndërkombëtar. Përveq programeve egzistuese Këshilli shtetëror i cilësisë i Agjencionit të Akreditimit të Kosovës ka akredituar edhe 13 programe të studimit të Kolegjit Universum.

Programet në të cilat Kolegji Universum me sukses është akredituar dhe riakredituar (në programet egzistuese) janë:

 1. Infermieri
 2. Fizioterapi
 3. Siguri Kibernetike
 4. Juridik
 5. Gjuhë Gjermane
 6. Estetike dhe Higjene Dentare
 7. Biznes Menaxhment
 8. Gjuhë Angleze
 9. Shkenca Kompjuterike
 10. Shkenca Politike
 11. Gazetari Digjitale
 12. Dizajn Mode
 13. Dizajn Grafik
 14. Dizajn Interieri

Dhe programet Master të akredituara janë:

 1. Data Science & Analytics
 2. Menaxhment
 3. Diplomaci
 4. Menaxhim i Turizmit
 5. Menaxhim Nderkombetar i Biznesit
 6. Zhvillimi i qëndrueshëm i sistemit të prodhimit të ushqimit 
 7. Menaxhim i sektorit publik
 8. Financa

Shikoni listen e plote te programeve BACHELOR https://www.universum-ks.org/sq/programet-e-studimit/ dhe MASTER https://www.universum-ks.org/sq/studime-master/

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madhë të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Apliko këtu https://bit.ly/2HuMame 

Këtë vit Kolegji Universum ka shtuar dhe numrin e bashkëpunimeve me Universitetet Evropiane duke e ngritur në 395 numrin e BURSAVE Ndërkombëtare që do të ofrohen për këtë vit për studentë për shkëmbim në 26 shtete të BE-së.
Regjistrimet po vazhdojnë, Eksploro Evropën gjatë studime, studio një semester në Evropë me të gjitha shpenzimet e mbuluara. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

462 studentë të Kolegjit Universum deri tani kanë përfituar shkëmbim semestral në 26 shtete të BE-së. Kliko këtu, shiko fotot e studentëve përfitues të bursave.

Për më shumë informata kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram./ KultPlus.com

Hapet thirrja për 30 bursa të plota në Shkenca Kompjuterike dhe punësim të garantuar

Kolegji Universum në bashkëpunim me kompanitë partnere të teknologjisë informative në kuadër të bashkëpunimit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë ofrojnë 30 BURSA të plota për maturantë për studime të dyfishta apo studime dhe praktikë profesionale.

Bursat ofrohen për 3 vite studimi në Programin Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum. Studentët do të angazhohen në punë praktike gjatë studimeve dhe do ta kenë punësimin e garantuar pas diplomimit. Kjo u mundëson studentëve të marrin diplomë akademike dhe përvojë profesionale gjë që po iu mundëson studentëve kyçjen më të lehtë në tregun e punës.

Të gjithë maturantët e Republikës së Kosovës kanë mundësi të aplikojnë të bëhen pjesë e garës për bursa studimi dhe punësim të garantuar nga Kolegji Universum dhe kompanitë partnere. APLIKO në këtë link: https://cutt.ly/mQiq7ej

Studimet Duale sipas konceptit Gjerman të financimit te studimeve nga kompanitë, studentët përfitojnë:

1. Financim 100% i studimeve për tri vite të studimit;

2.Punë Praktike nga viti i parë, 20 orë në javë;

3.Punësim i Garantuar pas diplomimit.

Puna praktike do të ofrohet në këto pozita: Web Developer, Programmer Analyst, Software Developer, Frontend Developer, Backend Developer, DevOps, Mobile App Developer, QA Tester.

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM 20 GUSHT 2021!

Fito BURSË për 3 vite studimi dhe fillo karrierën që nga viti i parë i studimeve. APLIKO në këtë link: https://cutt.ly/mQiq7ej

Kolegji Universum ka disa vite që po përdor këtë  sistemi gjerman të arsimit për studentët dhe vazhdimisht kontaktohet nga institucione të ndryshme për të formuar partneritete dhe bashkëpunime profesionale që synojnë të kontribuojnë në ekonominë dhe zhvillimin e sektorëve në Kosovë.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Mëso më shumë www.universum-ks.org

Për më shumë informata rreth bursave dhe studimeve duale kontakto [email protected] apo +383 44 144 062 ose na ndiqni në facebook apo instagram.

(Shkrim i sponsorisuar nga Kolegji Universum).

Kolegji Universum ofron diplomë të dyfishtë në bashkëpunim me universitetet prestigjoze nga Gjermania, Anglia dhe Finlanda

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversalKolegji Universum edhe këtë vit mbetet zgjedhja e parë e maturantëve për studime. 

A dëshironi të studioni Infermieri, Fizioterapi, Siguri Kibernetike, Gjuhë Gjermane apo Estetike dhe Higjene Dentare? Atëherë, Kolegji Universum është vendi ku ju duhet të drejtoheni. Shikoni listen e plote te programeve https://www.universum-ks.org/sq/programet-e-studimit/.

Këtë vit Kolegji Universum ka shtuar dhe numrin e bashkëpunimeve me Universitetet Evropiane duke e ngritur në 395 numrin e BURSAVE Ndërkombëtare që do të ofrohen për këtë vit për studentë për shkëmbim në 26 shtete të BE-së.

Regjistrimet po vazhdojnë, Eksploro Evropën gjatë studime, studio një semester në Evropë me të gjitha shpenzimet e mbuluara. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/sq/apliko.

462 studentë të Kolegjit Universum deri tani kanë përfituar shkëmbim semestral në 26 shtete të BE-së. Kliko këtu, shiko fotot e studentëve përfitues të bursave.

Poashtu të gjithë maturantët kanë mundësi të aplikojnë të bëhen pjesë e garës për bursa studimi dhe punësim të garantuar nga Kolegji Universum dhe Viva Fresh. APLIKO në këtë link: shorturl.at/dixOV.

Sipas Studimeve Duale – koncepti Gjerman i financimit te studimeve nga bizneset, studentët do të përfitojnë: 1. Financim 100% i studimeve për tri vite të studimit;2.Punë Praktike nga viti i parë, 20 orë në javë;3.Punësim i Garantuar pas diplomimit.

Fito BURSË për 3 vite studimi dhe fillo karrierën në VIVA FRESH!

Merr diplomë të dyfishtë Gjermane, Angleze apo Finlandeze nga Kolegji Universum dhe Universitetet Partnere. APLIKO tani https://www.universum-ks.org/sq/apliko/.

Kontakto [email protected], 044 144 062 apo na ndiqni në rrjete sociale në facebook & instagram.

(Shkrim i sponsorisuar nga Kolegji Universum).

Kolegji Universum dhe Incodeks me projekt të përbashkët për praktikë të studentëve

Studentët e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Kompjuterike po angazhohen në projekte reale gjatë studimeve. Në kuadër të projektit të përbashkët “Summer Academy” të Kolegjit Universum dhe kompanisë Incodeks, studentët të ndarë në grupe dhe të mentoruar nga profesorët po punojnë projekte reale të caktuara nga kompania Inocodeks.

Qëllimi i këtij bashkëpunimi është që studentët të mësojnë më shumë mbi natyren e punës në kompanitë e teknologjisë në Kosovë, të ndërlidhin teorinë dhe përvojën profesionale gjatë studimeve, gjë që iu mundëson kyçjen më të lehtë në tregun e punës. 

Në fillim të “Summer Academy” stafi i Incodeks ka prezantuar projektet të cilat duhet të realizohen nga studentët dhe kriteret e vlerësimit të punës së tyre. Në fund fituesi apo grupi fitues i projektit do të punësohet në kompaninë Incodeks. 

Falë planprogramit dhe angazhimit të profesorëve studentët e Kolegjit Universum gjatë gjithë vitit po angazhohen në projekte reale dhe krijojnë prototipe të ndryshme përmes paisjeve harduerike sipas metodës “Learning by Doing” dhe informatave “State of the Art in Technology“. Përmes projekteve të tyre ata po krijojnë paisje të cilat ndikojnë pozitivisht në mirëqenjen e komunitetit duke krijuar lehtësira në jetën reale të njerëzve. Projekte te tilla si dora robotike, smart home, smart stick for blind people, alarm systems dhe shumë paisje të tjera. 

Incodeks është kompani e cila vepron në qytetin e Ferizajt dhe ofron shërbime të teknologjisë informative me fokus në inteligjencë artificiale. Incodeks eksluzivisht punon për klientë ndërkombëtar dhe ka një prespektive të mirë të rritjes së numrit të klientëve.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Mëso më shumë www.universum-ks.org

Për më shumë informata rreth projekteve dhe aktiviteteve që angazhohen studentët në Kolegjin Universum, na ndiqni në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.

(Shkrim i sponsorisuar nga Kolegji Universum).

Edhe këtë vit, Kolegji Universum mbetet zgjedhja e parë e maturantëve për studime

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversalKolegji Universum edhe këtë vit mbetet zgjedhja e parë e maturantëve për studime. 

Kolegji Universum këtë vit ka shtuar programe të reja studimi (shiko programet e reja https://www.universum-ks.org/sq/programet-e-studimit/ dhe numrin e bashkëpunimeve me Universitetet Evropiane duke e ngritur në 395 numrin e BURSAVE Ndërkombëtare që do të ofrohen për këtë vit për studentë për shkëmbim në 26 shtete të BE-së.

Regjistrimet kanë filluar, Eksploro Evropën gjatë studime, studio një semester në Evropë me të gjitha shpenzimet e mbuluara. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

462 studentë të Kolegjit Universum deri tani kanë përfituar shkëmbim semestral në 26 shtete të BE-së. Kliko këtu, shiko fotot e studentëve përfitues të bursave.

Kontakto [email protected], 044 144 062 apo na ndiqni në rrjete sociale në facebook & instagram.

(Shkrim i sponsorisuar nga Kolegji Universum).

Kompania kosovare financon studimet për 120 maturantë


Kolegji Universum dhe Viva Fresh Store në kuadër të bashkëpunimit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë ofrojnë studime të dyfishta apo studime dhe praktikë profesionale.

Në bazë të kësaj marrëveshje Viva Fresh do ti financoj studimet për 120 maturantë për tri vite të studimit në Kolegjin Universum. Studentët do të angazhohen në punë praktike gjatë studimeve dhe do ta kenë punësimin e garantuar pas diplomimit. Kjo u mundëson studentëve të marrin diplomë akademike dhe përvojë profesionale gjë që po iu mundëson studentëve kyçjen më të lehtë në tregun e punës.

Të gjithë maturantët e Republikës së Kosovës kanë mundësi të aplikojnë të bëhen pjesë e garës për bursa studimi dhe punësim të garantuar nga Kolegji Universum dhe Viva Fresh. APLIKO në këtë link: shorturl.at/dixOV

Studimet Duale sipas konceptit Gjerman të financimit te studimeve nga bizneset, studentët përfitojnë: 1. Financim 100% i studimeve për tri vite të studimit;2.Punë Praktike nga viti i parë, 20 orë në javë;3.Punësim i Garantuar pas diplomimit.Puna praktike do të ofrohet në këto departamente: Kategori Menaxhment, Operacione, Financa, Logjistikë, Marketing, IT, Kalkulim, Merchandising, Kontabilist, Financier, Burime Njerëzore, Ligjore, Menaxher/e i/e Pikës dhe Department Menaxhere i/e Pikës.Fito BURSË për 3 vite studimi dhe fillo karrierën në VIVA FRESH! APLIKO në këtë link: shorturl.at/dixOV

Kolegji Universum ka disa vite që po përdor këtë  sistemi gjerman të arsimit për studentët dhe vazhdimisht kontaktohet nga institucione të ndryshme për të formuar partneritete dhe bashkëpunime profesionale që synojnë të kontribuojnë në ekonominë dhe zhvillimin e sektorëve në Kosovë.
Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Mëso më shumë www.universum-ks.org

Për më shumë informata rreth bursave dhe studimeve duale kontakto [email protected] apo +383 44 144 062 ose na ndiqni në facebook apo instagram.

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum)

Kolegji Universum dhe Viva Fresh nënshkruajnë marrëveshje për financim të studimeve dhe punësim për 120 maturantë

Kolegji Universum dhe Viva Fresh Store sot kanë nënshkruar marreveshje bashkëpunimi për “Studime Duale”.

Në kuadër të kësaj marrëveshje Viva Fresh do ti financoj studimet për 120 maturantë për tri vite të studimit në Kolegjin Universum. Studentët do të angazhohen në punë praktike gjatë studimeve dhe do ta kenë punësimin e garantuar pas diplomimit. Kjo u mundëson studentëve të marrin diplomë akademike dhe përvojë profesionale gjë që po iu mundëson studentëve kyçjen më të lehtë në tregun e punës.

Ditëve në vijim do të hapet thirrja për aplikim për këto bursa. Të gjithë maturantët e Republikës së Kosovës kanë mundësi të aplikojnë të bëhen pjesë e garës për bursa studimi dhe punësim të garantuar.

Kolegji Universum vazhdimisht kontaktohet nga institucione të ndryshme për të formuar partneritete dhe bashkëpunime profesionale që synojnë të kontribuojnë në ekonominë dhe zhvillimin e sektorëve në Kosovë.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian.

Mëso më shumë www.universum-ks.org

Për më shumë informata rreth bursave dhe studimeve duale kontakto [email protected] apo +383 44 144 062 ose na ndiqni në facebook apo instagram.

(Shkrim i sponsorisuar nga Universum)

Ftesë për tenderim- Licensë për softuerin arsimor në lëndën e Matematikës

Kolegji Universum, referuar më poshtë si “Universum College”, synon përdorimin e një pjesë të të ardhurave nga një grant nga EACEA (Edukimi, Audiovizual dhe Kulturë, Agjencia Ekzekutive e Komisionit Evropian) numri i projektit # 598587-EPP-1- 2018-EL-EPPKA2-CBHE-JP-ENV (iTEM), në kuadër të Marrëveshjes së Grantit 2018-3265 / 001-001.

Kolegji Universum fton tenderuesit të aplikojnë me zarfe të mbyllura për kontratën e mëposhtme që do të financohet nga ana e të ardhurat e grantit:


• Licencat për softuerin arsimor në matematikë, më poshtë të referuara si “Licenca”, të jenë aktive nga data 01 Gusht 2021 deri më 01 Gusht 2022.

 • Licencat do të shpërndahen mes së paku 32 mësimdhënësve pjesëmarrës në projekt dhe do të përfshijnë karakteristikat e mëposhtme:
 1. Ka mjete te pasura vizualizimi të ndërtuara në softuer.
 2. Ka aftësinë për të gjeneruar dokumente dinamike që përfshijnë tekst, vizualizime ekzekutuese dhe interaktive.
 3. Ka një mbështetje të integruar për kalkulus dhe algjebër lineare, shembull, limitet, derivatet, integralet, vektorët dhe matricat.
 4. Ka një mbështetje të integruar të algoritmave dhe njohurive të diciplinave të ndryshme inxhinierike, shembull, përpunimi i sinjalit dhe shkenca e të dhënave.
 5. Llogaritja natyrale e Gjuhës Angleze.
 6. Të dhëna të bazuara në njohuritë bazë për të mbështetur hulumtimin e studentëve.
 7. Furnizuesi do të mbështesë trajnimet online për stafin e projektit
 8. Përfshin një platformë të pasur dhe të disponueshme, që i lejon studentët të hulumtojnë në mënyrë interaktive konceptet e mësuara edhe nëse nuk kanë licencë.
 9. Dokumentime të mjaftueshme online dhe në literaturë.

Më shumë detaje rreth kërkesave të softuerit mund të kërkohen përmes emailit [email protected].

 • Tenderimi për kontaktuesit është i hapur për firmat nga çdo vend.Megjithatë. pasi që fondet për blerjen e pajisjeve vijnë nga një projekt i financuar nga BE, operatori ekonomik duhet të plotësoj kriteret bazë të pranueshmërisë të kërkuara nga donatori:
 • Autorizim nga prodhuesit e softuerit
 • Vlera më e mirë për kosto
 • Ofertës duhet ti bashkëlidhen këto dokumente obligative
 • Çertifikata e regjistrimit të biznesit
 • Çertifikata e numrit fiskal
 • Katalogu i prezentimit të produktit
 • Afati i fundit i dorëzimit
 • Ofertat do të konsultohen dhe përzgjidhen nga komisioni i themeluar nga institucioni dhe do të bazohet në kriteret e mëposhtme
 • Oferta më e lirë për produktet me specifikat teknike të kërkuara
 • Referencat relevante profesionale ose kontratat e shitjes në tre vitet e fundit
 • Kompania të jetë funksionale 10 vite në këtë sektor.
 • Ofertat duhet të dorëzohen para 02 Korrik, 17.00 CET, në adresën elektronike:

e-mail: [email protected] 

Kërkesa për qartësim apo informata shtesë mund të dërgohen në [email protected], apo në numrin e telefonit +383 44 144 062.

(Shkrim i sponsorisuar nga Kolegji Universum)

Maturantët po i testojnë njohuritë online përmes kuizit të Kolegjit Universum

Kolegji Universum ka lansuar kuizin online me pyetje të Testit të Maturës. Pas lansimit të kuizit maturantët treguan interesim të jashtëzakonshëm,duke ushtruar në të gjitha lëndët online dhe pa pagesë.


Përmes këtij kuizi online përveq që maturantët kanë mundësi ti testojnë njohuritë, Kolegji Universum po ju mundëson edhe të përfitojne BURSË STUDIMI deri në 50% për disa programe të caktuara si Biznes Menaxhment, Shkenca Politike, Shkenca Kompjuterike, Juridik, Dizajn Grafik dhe Gazetari Digjitale.


Linku i kuizit https://maturantat.universum-ks.org/. Afati i fundit për përfitim të bursave përmes këtij kuizi është 25 Qershor 2021.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Mëso më shumë www.universum-ks.org

Për më shumë informata rreth aktiviteteve të tilla kontakto [email protected] apo +383 44 144 062 ose na ndiqni në facebook apo instagram.

(Artikull i sponzorizuar nga Kolegji Universum)

Për cfarë aktivitete kanë nevojë fëmijët pas karantinës?

Si të gjithë ne edhe më të vegjelit tanë, kemi kaluar një periudhe të vështirë qysh nga shfaqja e pandemisë. Fëmijët gjatë kësaj kohe kanë kaluar kohën më të madhe të mbyllur në shtëpi, dhe pa aktivitete fizike shumicën e kohës. Kjo periudhë  ka ndryshuar rutinën e fëmijëve dhe ka pasur ndikim shumë të madh në psikologjinë e tyre, duke shkaktuar stres, duke i bere ata më të mbyllur në vetëvete dhe shumë pasiv. Në mungesë të aktivitete ata kanë kaluar tërë ditën para televizorit ose me smarphone në dorë.

Karantina nuk ka ofruar shumë zgjidhje… por cfarë duhet të bëjmë tani pas karantinës, pasi masat vecse janë lehtësuar paksa.? Ku ti angazhojme fëmijët këtë verë?

Një shkollë e mirë verore është pikërisht relaksi më i nevojshem pas një periudhe shumë stresuese.


Në mënyrë që të ndihmojë femijet t’I kthehen aktiviteteve fizike dhe sociale këtë verë Anglia Summer School në bashkëpunim me Shkollën Finlandeze të Kosovës, po sjellin një program shumë të vecantë dhe atraktiv për fëmijë të moshave 4-17 vjec.    

Programi veror këtë vit përfshin mësim të gjuhës angleze përmes aktiviteteve, sporteve  te ndryshme si kayaking, climbing, kamping, mbijetesa në natyrë, arte dhe t ë  tjera aktivitete shum ë  atraktive. I gjithë programi synon të ndihmojë fëmijët t’i kthehen normalitetit të munguar për një kohë kaq të gjatë dhe të largojë stresin e mbledhur duke parandaluar efektet negative qe pandemia mund të kete patur.

15 vite përvojë, me mbi 6500 fëmijë të lumtur pjesë e programit tonë veror dhe mbi 12000 prindër të kënaqur me programin tonë, dëshmojnë më së miri suksesin e shkollës tonë verore!

Për t’u informuar më shumë rreth programit veror të Anglia Academy Kosovo ju lutem klikoni në këtë link: https://bit.ly/3eR2HBv apo kontaktoni në 049234345 dhe [email protected]/.

(Artikull i spozorizuar nga Kolegji Universum)

Diplomati francez Z. Alain Le Roy mban ligjëratë publike në Kolegjin Universum


Të premtën me 18 Qershor nga ora 11:00 Kolegji Universum organizon Ceremoni & Ligjeratë Publike me Z. Alain Le Roy, Diplomat Francez, i cili ka qenë Administrator Gjeneral i Kombeve të Bashkuara në Kosovë nga viti 1999 – 2000.

Tema e ligjeratës është “Perspektiva e Republikes se Kosoves sipas Alain Le Roy“. Poashtu në shenjë mirënjohje për kontributin e tij në Kosovë, Kolegji Universum do t’i ndaje Z. Le Roy cmimin për “Te Drejta të Njeriut dhe Paqe”.

Eventi do të mbahet në Kampusin e Kolegjit Universum në Lipjan dhe është i hapur për të gjithë të interesuarit.

Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062.

(Artikull i sposorizuar nga Kolegji Universum)

Studentët e Kolegjit Universum përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni ‘Anne & Erion Hasa’

Studentët e Kolegjit Universum të departamentit Gjuhë Angleze në kuadër të lëndes “Community Service” në formë vullnetare janë angazhuar në projekte reale në të mirë të komunitetit.

Studentet Vesa Demelezi dhe Eldina Rashiti në kuadër të kësaj lënde janë angazhuar në Shoqatën e Personave me Aftësi Ndryshe “Hendifer” në Ferizaj. Gjatë kësaj kohe Vesa dhe Eldina kanë organizuar aktivitete të ndryshme si mësim i gjuhës angleze përmes aktiviteteve, orë të artit, lojëra të ndryshme atraktive e po ashtu pjesëmarrësit patën mundësi të bëjnë punime me argjilë dhe shetitje në natyrë.

Për projektin e realizuar Eldina thotë: “Që kur kam qenë e vogël, gjithmonë kam dashur t’i ndihmoj njerëzit, veçanërisht ata që janë në këtë situatë siç ishte rasti në këtë organizatë. Kjo ishte arsyeja që më shtyu të bëja këtë shërbim. Komuniteti i organizatës na priti shumë mirë dhe ishin shumë të lumtur për këtë sepse ata nuk kishin pasur ndonjë projekt apo ndihmë të tillë më parë”.

Pas realizimit me sukses të këtij projekti, me qëllim që ti ndihmoj studentët në arritjen e potencialit të tyre të plotë dhe ti përkrah në vazhdimin e realizimit të iniciativave të tilla, Fondacioni “Anne & Erion Hasa” kanë ndarë bursa studimi për Vesen dhe Eldinen. Po ashtu përfituese e burses nga fondacioni është edhe studentja Amira Rexha.

Fondacioni “Anne & Erion Hasa” është themeluar në vitin 2021. Një vend jashtëzakonisht të rëndësishëm në fokusin e këtij fondacioni zë mbështetja e të rinjëve në shkollim. Të bindur se arsimimi i gjeneratave të reja ndikon direkt në përmirësimin e gjendjes ekonomike dhe zhvillimin e vendit, fondacioni po zhvillon një aktivitet intensiv në këtë drejtim.

Për më shumë informata rreth projekteve të tilla kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062.

(Shkrim i sponsorisuar nga Universum)

Studentja kosovare përfiton bursë të plotë studimi në Universitetin prestigjoz francez, ‘Science Po Rennes’

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez “Sciences Po Rennes”, studentja e Kolegjit Universum Bleona Sylejmani ka fituar bursë të plotë për studime në Francë (dokumenti i bashkangjitur).

Bleona si shumë studentë të tjerë të Kolegjit Universum do ti vazhdon studimet në   “Sciences Po Rennes” një nga 10 institutet e shkencave politike në Francë, që konsiderohet nga shkollat më madhështore në botë.

Shumë krerë shtetëror kanë diplomuar në”Sciences Po Rennes” si Chandrika Kumaratunga, ish President i Sri Lanka, Sir Austen Chamberlain – Sekretar i Shtetit për Punët e Jashtme dhe fitues i Çmimit Nobel për Paqe, Pierre Trudeau – Kryeministër i Kanadasë, Rainier III – Princi i Monakos, Pierre Werner – Kryeministër i Luksemburgut, Esko Aho – Ish Kryeministër në Finlandë. Dhe presidentët francez Emmanuel Macron, François Hollande, Jacques Chirac, François Mitterrand, Georges Pompidou dhe shumë emra të tjerë të njohur.

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtarë për studentët! Deri sot 365 studentë të Kolegjit Universum dhe 115 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi.

Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062.

(Shkrim i sponsorisuar nga Universim)

Kolegji Universum organizon Panairin e Karrieres dhe Studimeve Jashtë Vendit


Neser me 26 Maj Zyra e Karrieres ne bashkepunim me Zyren Nderkombetare te Kolegjit Universum organizojne Panairin e Karrires dhe Studimeve Jashte Vendit. Ky panair i ketij lloji, eshte duke u organizuar per te here ne Kosove nga nje Institucion i Arsimit te Larte.

 • Mbi 20 korporata, spitale, organizata, dhe Institucione tashme kane konfirmuar pjesemarrjen. 
 • Mbi 10 Ambasada te huaja do te marrin pjese duke e perfshire: Ambasaden Amerikane, Japoneze, Franceze, Britaneze, Sllovene dhe Turke per te shpalosure mundesite e studimeve ne shtetet qe perfaqesojne. 
 • Do te organizohen aktivitete dhe kuize te ndryshme gjate dites; 
 • Poashtu do te keni kendin per Foto profesionale per LinkedIn profile.

Panairi do te percjellet edhe nga mediat vendore TV dhe ato te shkruara. Poashtu, Panairi do te shfaqet edhe livestream ne Facebook te Kolegjit Universum.
Panairi do të mbahet neser me 26 Maj, e Merkure nga ora 10:30 në Kampusin e Kolegjit Universum (Lipjan).

Informohu më shumë duke kontaktuar në [goog_916692845][email protected], na ndiqni në facebook apo instagram, kontaktoni në +383 44 144 062.

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum)