‘’Four pills at night’’ i regjisorit Leart Rama në Festivalin e Locranos

Filmi me metrazh të shkurtër e i titulluar ‘Four Pills ant Night’ nga regjisori Leart Rama do ta ketë premierën botërore në festivalin e kategorisë A ‘Locarno Film Festival’, përcjellë KultPlus.

‘Me një film për të xhiruar në të ardhmen e afërt, një regjisor zhvillon diçka më shumë sesa një lidhje profesionale me aktorin e tij. Kur ata shkojnë së bashku në një festë të mirë, gjërat marrin një kthesë të papritur. Mashtrim apo e vërtetë, të dy përfundojnë pa përgjigje’.

Përmes një postimi në rrjetin social facebook, Qendra Kinematografike e Kosovës ka bërë të ditur që ky film ka ka të bëjë me dashurinë, dashurinë e pastër e që mund të ndodhë midis një djali dhe një vajze, dy vajzave ose dy djemve në çdo pjesë të botës, do të ishte akoma e njëjtë, të ndjehej e njëjtë. Kjo është arsyeja pse ne jemi njerëz. Dashuri.

Filmi kualifikohet si kandidat i Locarno’s për Çmimet Evropiane të Filmit EFA. / KultPlus.com