‘Ëndërrat e Hamletit’ në Festivalin Ndërkombëtar të Monodramës, “Cairo” në Egjipt

‘Ëndërrat e Hamletit’ në Festivalin Ndërkombëtar të Monodramës, “Cairo” në Egjipt prezanton Kosovën në mesin e shumë shfaqjeve teatrore ndërkombëtare, përcjell KultPlus.

“Ëndërrat e Hamletit” është realizuar në kuadër të Shtëpisë Teatrore Filmike ‘AKT; dhe ITI-Qendra në Kosovë.

Regjinë dhe interpretimin e shfaqjes e ka realizuar aktori dhe regjisori, Mentor Zymberaj. Ndërsa tekstin e ka shkruar artistja Nina Mazur.

Skenografia vjen nga Zeni Ballazhi, kompozitor i muzikës është Andin Randobrava, dizajnues i dritave është Skender Latifi dhe asistent regjie është Mirak Zymberaj.

Ndërkaq, lajmin e ka bërë të ditur vetë aktori Mentor Zymberaj i cili thotë se shfaqja po thyen rekordet e sukseseve në arenën ndërkombëtare.

“ËNDËRRAT E HAMLETIT vazhdon suksesin në rrugëtimin e saj artistik. Ftohet në Festivali – CAIRO INTERNATIONAL MONODRAMA FESTIVAL, në EGJIPT.
Shfaqje që po thyen rekordet e sukseseve në Arenën Ndërkombëtare”, ka shkruar ai. / KultPlus.com