Orkestra Frymore e Filharmonisë dhe ajo e FSK-së, vijnë me koncert premierë

Dy orkestrat frymore, ajo e Filharmonisë së Kosovës dhe Forcës së Sigurisë së Kosovës do të prezantohen me një koncert të përbashkët, premierë, koncert që do të prezantohet më 4 nëntor, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, shkruan KultPlus.

Ky koncert ka tre dirigjentë, si: Baki Jashari, Lirjona Sylejmani dhe Hajrullah Syla.

Për këtë koncert kanë njoftuar vetë organizatorët, ku edhe po e sjellim të plotë njoftimin.

*Kemi kënaqësinë të prezantojmë koncertin premierë të Orkestrës Frymore të Filharmonisë dhe Forcës së Sigurisë së Kosovës në kuadër të sezonit 2021/2022. Koncerti organizohet më 4 nëntor 2021 (E enjte) prej orës 19:00 në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë dhe Sportit në Prishtinë. Për të rezervuar ulësen tuaj shkruani e-mail në [email protected]

Vëmendje!

Në titull shkruani / Rezervim 4.11.2021 – Emri dhe mbiemri. Përmes një e-maili ju mund të rezervoni vetëm një ulëse. Për shkak të parandalimit të përhapjes së virusit COVID-19 bartja e maskës është e detyrueshme dhe për të hyrë në sallë ju duhet të posedoni një certifikatë vaksinimi ose test PRC jo më të vjetër se 72 orë. Dyert e sallës mbyllen në orën 19:00. / KultPlus.com