Serbët mblidhen në tubimin e përvitshëm në Gazimestan

Serbët nga Kosova dhe rajoni janë mbledhur për të festuar “Vidovdanin” në Gazimestan të Prishtinës.

I gjithë manifestimi qendror po përcillet me prani të shtuar të Policisë së Kosovës të cilët po kryejnë kontrolle ndaj të pranishmëve.

Gjithashtu, të njëjtëve po iu pamundësohet hyrja me çfarëdo mbishkrimi nacionalist në bluzat e tyre./KultPlus.com