Aktori shqiptar Gent Bejko hapë Art Gallery në Montreal

Më 17 nëntor është hapja e Art Galllery në Montreal, qendër kjo e cila është themeluar nga aktori shqiptar Gent Bejko, shrkuan KultPlus.

Bejko ka treguar për KultPlus se hapja e kësaj qendre do të bëhet me artistët: Entela Konomi, Gent Bejko, Mishel Kociu dhe Xhoi.

Ai ka thënë se kjo qendër nuk dedikohet vetëm për komunitetin shqiptar, por edhe atë kanadez, dhe po sipas tij, është një Art Gallery por që përfshinë edhe klasë aktrimi, pikture…
Art Gallery është quajtur “Ambigu”./KultPlus.com

Një aktor shqiptar në filmin e famshëm “Mother”(FOTO)

Filmi i madh amerikan që po vërshohet nëpër kinematë e botës e që po konsiderohet si film që po lë gjurmë në kinematogarfinë botërore, ka edhe një vulë shqiptare, shkruan KultPlus.

Gent Bejko është aktori shqiptar që luan në filmin “Mother” të Darren Aronofsky e ku me rolet kryesore luajnë super aktorët: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer…

KultPlus pat shkruar edhe më herët për rolin e Gent Bejkos, i cili në këtë film të famshëm flet edhe në gjuhën shqipe, i cili në këtë film, në gjuhën shqipe thot frazën “A ka noj gjo ajo?”./KultPlus.com