Një aktor shqiptar në filmin e famshëm “Mother”(FOTO)

Filmi i madh amerikan që po vërshohet nëpër kinematë e botës e që po konsiderohet si film që po lë gjurmë në kinematogarfinë botërore, ka edhe një vulë shqiptare, shkruan KultPlus.

Gent Bejko është aktori shqiptar që luan në filmin “Mother” të Darren Aronofsky e ku me rolet kryesore luajnë super aktorët: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer…

KultPlus pat shkruar edhe më herët për rolin e Gent Bejkos, i cili në këtë film të famshëm flet edhe në gjuhën shqipe, i cili në këtë film, në gjuhën shqipe thot frazën “A ka noj gjo ajo?”./KultPlus.com

KultPlus dhuron 6 bileta për premierën e filmit “Mother” në Cineplexx

Trilleri psikologjik nga Darren Aronofsky është pa dyshim filmi më i diskutueshëm prej “A Clockwork Orange” nga Stanley Kubrick. Me aktorë të mrekullueshëm si Jennifer Laërence, Javier Bardem (secili fitues i çmimit kryesor të Oscars), Michelle Pfeiffer dhe Domnhall Glesson, filmin “Mother!”, mund ta shihni si premierë me 28 shtator në Cineplexx.

Për këtë premierë, Cineplexx dhuron 6 bileta për lexuesit e KultPlus. Të gjithë ju që dëshironi të merrni një biletë falas për të shikuar filmin “Mother”, këtë mund ta bëni me vetëm tri veprime. Like faqen e KultPlus.com si dhe Like dhe Share shkrimin. Loja fillon nga tani dhe zgjatë deri nesër, datë 27 shtator në ora 21:00. Fituesit do të zgjedhën në mënyrë automatike.

Cineplexx, edhe për këtë film, ka organizuar ngjarjen “Premier Night”, ku të gjithë të pranishmit do të shoqërohen me pije falas.

Nga trailer-i i postuar në faqe të Cineplexx Events, duket se ky film pa dyshim do të jetë një ndër filmat më artistik të sezonës së vjeshtës në Cineplexx. / KultPlus.com

‘Mother’ në Cineplexx

Trilleri psikologjik nga Darren Aronofsky është pa dyshim filmi më i diskutueshëm prej “A Clockwork Orange” nga Stanley Kubrick. Me aktorë të mrekullueshëm si Jennifer Lawrence, Javier Bardem (secili fitues i çmimit kryesor të Oscars), Michelle Pfeiffer dhe Domnhall Glesson, filmin “mother!”, mund ta shihni si premierë me 28 shtator në Cineplexx.

Regjisori i filmave “Black Swan”, dhe “Requiem for a Dream”, Darren Aronofsky, në këtë film ka shtjelluar ngjarjen e një çifti. Marrëdhënia e këtij çifti (Jennifer Lawrence dhe Javier Bardem) vihet në dyshim kur mysafirët e paftuar arrijnë në shtëpinë e tyre, dhe pengojnë jetesën e tyre të qetë. Mirëpo Aronofsky, ka shpjeguar që ky film ka një tematikë më të thellë, dhe duhet shikuar me kujdes për t’u kuptuar.
Cineplexx, edhe për këtë film, ka organizuar ngjarjen “Premier Night”, ku të gjithë të pranishmit do të shoqërohen me pije falas.

Ndërsa për pikëçuditjen në emër të filmit, Aronofsky ka thënë që pasqyron frymën e filmit. “Lloji i filmit ka një pikëçuditje; në fund të filmit ekziston një pikëçuditje e madhe. Kështu që mendoj se titulli ishte pak më i mirë në këtë mënyrë. ”

Nga trailer-i i postuar në faqe të Cineplexx Events, duket se ky film pa dyshim do të jetë një ndër filmat më artistik të sezonës së vjeshtës në Cineplexx. Biletat për premierën e filmit në Cineplexx mund t’i blini çdo ditë prej orës 15:15./ KultPlus.com