Studio Gjuhë Gjermane, pa shkëputje nga puna

Gjermania konsiderohet fuqia ekonomike e Bashkimit Evropian dhe gjuha gjermane është gjuha më e folur në Evropë. Deri sa Gjermania vazhdon të mbizotërojë në politikën evropiane dhe gjithnjë e më shumë në qendër të çështjeve globale, tani është koha ideale për të mësuar rreth gjuhës dhe kulturës së saj. 

Të mësuarit e gjermanishtes mund të ju ndihmojë të lidheni me 220 milionë folës të kësaj gjuhe në mbarë globin. Është gjuha e dytë shkencore më e përdorur në botë. 

A dëshironi të studioni Gjuhë Gjermane pa shkëputje nga puna? Kolegji Universum iu mundëson ti ndjekni ligjëratat vetëm të shtunen apo online.  Apliko tani përfito 20% zbritje për 3 vite studimi https://bit.ly/2HuMame, afati i fundit 25 Tetor;

 
Kolegji Universum i vetmi institucion i akredituar në Kosovë që e ofron programin e Gjuhës Gjermane

Për më shumë informata kontaktoni në info@universum-ks.org apo telefononi në +383 44 144 062./KultPlus.com

Interesim i jashtëzakonshëm i maturantëve për studime në gjuhë gjermane

Gjermania konsiderohet fuqia ekonomike e Bashkimit Evropian dhe gjuha gjermane është gjuha më e folur në Evropë. Deri sa Gjermania vazhdon të mbizotërojë në politikën evropiane dhe gjithnjë e më shumë në qendër të çështjeve globale, sigurisht që tani është koha ideale për të mësuar rreth gjuhës dhe kulturës së saj. Të mësuarit e gjermanishtes mund të ju ndihmojë të lidheni me 220 milionë folës të kësaj gjuhe në mbarë globin. Është gjuha e dytë shkencore më e përdorur në botë.
 
Për tregun e punës gjuhët e huaja ofrojnë një avantazh konkurrues në zgjedhjen e karrierës, sidomos tani duke marrë parasysh rritjen e numrit të kompanive të huaja në vend. Pra në njërën anë ka mundësi punësimi në korporata të mëdha të cilat bashkëpunojnë me firma gjermane pastaj janë edhe përfaqësitë e jashtme të firmave gjermane që veprojnë në vendin tonë. Për këtë të rinjët sot po zgjedhin të studiojnë Gjuhë Gjermane duke u pajisur me diplomë gjë që iu krijon avantazh në tregun e punës. Regjistrohu këtu https://bit.ly/2HuMame  

 
Kolegji Universum është i vetmi institucion i akredituar në Kosovë që e ofron programin e Gjuhës Gjermane për studime. Regjistrohu këtu https://bit.ly/2HuMame Përveq studimeve në Gjuhe Gjermane studentët kanë mundësi që nga viti i dytë të fillojnë punën praktike në institucionet që Kolegji Universum ka bashkëpunim duke iu mundësuar kështu studentëve që gjatë studimeve të fitojnë përvojë profesionale përtej teorisë. Praktika që e kryejnë studentet ju shërben atyre si një mundësi e shkëlqyer që ti avancojnë aftësitë e tyre dhe të bëhen të gatshëm për tregun e punës.
 
Përveq kësaj Kolegji Universum është institucion lider i ndërkombëtarizimit. I vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Eksploro Evropën gjatë studimeve, studio një semester me BURSË të plotë në njërin nga 22 shtete të BE-së. Shiko fotot e 108 studentëve tanë përfitues të bursave ndërkombëtare https://bit.ly/2HWfylt  

Për më shumë informata rreth Kolegjit Universum dhe mundësive për studime, kontaktoni në: info@universum-ks.org apo telefononi në +377 44 144 062. Apo regjistrohuni online për studime https://bit.ly/2HuMame