Studio Gjuhë Gjermane, pa shkëputje nga puna

18 Tetor, 2019 - 4:15 pm

Gjermania konsiderohet fuqia ekonomike e Bashkimit Evropian dhe gjuha gjermane është gjuha më e folur në Evropë. Deri sa Gjermania vazhdon të mbizotërojë në politikën evropiane dhe gjithnjë e më shumë në qendër të çështjeve globale, tani është koha ideale për të mësuar rreth gjuhës dhe kulturës së saj. 

Të mësuarit e gjermanishtes mund të ju ndihmojë të lidheni me 220 milionë folës të kësaj gjuhe në mbarë globin. Është gjuha e dytë shkencore më e përdorur në botë. 

A dëshironi të studioni Gjuhë Gjermane pa shkëputje nga puna? Kolegji Universum iu mundëson ti ndjekni ligjëratat vetëm të shtunen apo online.  Apliko tani përfito 20% zbritje për 3 vite studimi https://bit.ly/2HuMame, afati i fundit 25 Tetor;

 
Kolegji Universum i vetmi institucion i akredituar në Kosovë që e ofron programin e Gjuhës Gjermane

Për më shumë informata kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062./KultPlus.com

Të ngjajshme