Zërat e mrekullueshëm të Marie Kraja e Ibrahim Tukiqi në këngën “Kush më rri karshi karshi” (VIDEO)

Është një ndër perlat e muzikës shqiptare, por kur vjen me zërin e të madhes Marie Kraja e Ibrahim Tukiqit, kënga “Kush më rri karshi karshi” vjen edhe më i veçantë deri të veshi i adhuruesve të kësaj muzike, shkruan KultPlus.

Për ta shijuar këtë këngë mund ta dëgjoni në videon më poshtë.

O, kur më rri karshi m’karshi – e
Unë me ty kam ra n’dashni – e
Bardh’ e bukur je
Nuk kam qarje pa t’marr – e

O, fustanet zoti m’ka dhan – e
Si nji peshk moj du me u ba – e
Edhe n’det moj du me gdhi – e
Tana peshqit me i përzi – e

Hajde, e bukur je
Nuk kam qarje mos pa t’marr – e / KultPlus.com

“Për ty babë”, sopranoja Inva Mula koncert homazh në Shkodër

U rikthyen aty ku prindërit e tyre Ibrahim Tukiçi dhe Avni Mula e nisën karrierën artistike me koncertin homazh i titulluar “Për ty babë”.

Diva e skenës Inva Mula dhe maestro David Tukiçi u ngjitën pas shumë vitesh në skenen e Teatrit Migjeni.”

Emocionet e dhuruara ishin të mëdha. / KultPlus.com

Zërat e mrekullueshëm të Marie Kraja e Ibrahim Tukiqi në këngën “Kush më rri karshi karshi” (VIDEO)

Është një ndër perlat e muzikës shqiptare, por kur vjen me zërin e të madhes Marie Kraja e Ibrahim Tukiqit, kënga “Kush më rri karshi karshi” vjen edhe më i veçantë deri të veshi i adhuruesve të kësaj muzike, shkruan KultPlus.

Për ta shijuar këtë këngë mund ta dëgjoni në videon më poshtë./KultPlus.com

O, kur më rri karshi m’karshi – e
Unë me ty kam ra n’dashni – e
Bardh’ e bukur je
Nuk kam qarje pa t’marr – e

O, fustanet zoti m’ka dhan – e
Si nji peshk moj du me u ba – e
Edhe n’det moj du me gdhi – e
Tana peshqit me i përzi – e

Hajde, e bukur je
Nuk kam qarje mos pa t’marr – e

Zërat e mrekullueshëm të Marie Kraja e Ibrahim Tukiqi në këngën “Kush më rri karshi karshi” (VIDEO)

Është një ndër perlat e muzikës shqiptare, por kur vjen me zërin e të madhes Marie Kraja e Ibrahim Tukiqit, kënga “Kush më rri karshi karshi” vjen edhe më i vecantë deri të veshi i adhuruesve të kësaj muzike, shkruan KultPlus.

Për ta shijuar këtë këngë mund ta dëgjoni në videon më poshtë./KultPlus.com

O, kur më rri karshi m’karshi – e
Unë me ty kam ra n’dashni – e
Bardh’ e bukur je
Nuk kam qarje pa t’marr – e

O, fustanet zoti m’ka dhan – e
Si nji peshk moj du me u ba – e
Edhe n’det moj du me gdhi – e
Tana peshqit me i përzi – e

Hajde, e bukur je
Nuk kam qarje mos pa t’marr – e