Filmat më të njohur, lidhja me Angelina Jolie dhe jeta e tij – Brad Pitt feston ditëlindjen e 58-të

William Bradley Pitt është një aktor dhe producent filmi amerikan, ai gjithashtu njihet si një aktor i jashtëzakonshëm ku edhe ka fituar disa çmime ndërkombëtare, transmeton KultPlus.

Përpos çmimeve nga Akademia Britanike e Filmit, gjithashtu edhe Golden Globe, Pitt ka arritur që në sirtarin e tij të çmimeve të përfshijë edhe një Oscar.

Ai njihet për partneritetin e tij me Angelina Jolie, ku pas disa problemeve që kishin pasur më vonë edhe nënshkruajtën letrat e divorcit, ku edhe në vitin 2019 ai vendosi epitetin beqar.

Disa prej filmave më të njohur të Brad Pitt janë: Moneyball, Wolrd War Z, Fight Club, Ad Astra, Meet Joe Black, Se7en, War Machine, Inglorious Basterds, Monkeys etj.

Në këtë ditë, Pitt feston ditëlindjen e tij të 58-të, derisa tani është foksuar shumë edhe si producent i filmave. /KultPlus.com

Brad Pitt to keep it 'low-key' on 58th birthday amid custody battle with  Angelina Jolie
Brad Pitt Performed His Own 'Bullet Train' Stunts | IndieWire