Junikut i shtohet murali “Rinia ndërton ura”

Parkut ‘Moronica’ në Komunën e Junikut i është shtuar edhe murali “Rinia ndërton Ura”. Ky mural shpreh bashkëpunimin, paqen dhe zhvillimin në mes të rinisë.

Murali është realizuar nga anëtarët e organizatës YMCA në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane në Kosovë.

Komuna e Junikut nëpërmjet një njoftimi në faqen zyrtare në Facebook ka njoftuar se ky mural është vazhdimësi e muraleve paraprake në këtë park.

“Vizatimi i të rinjve, anëtar të organizatës, është realizuar në murin e muraleve në Parkun ‘Moronica’, vazhdimësi e muraleve paraprake të ideuara dhe realizuara nga të rinjtë”, thuhet në njoftim. / KultPlus.com