“Prishtina Fashion Nights 2017” vjen më 27 dhe 28 tetor

Eventi i modës ‘Prishtina Fashion Nights 2017’, organizuar nga B Models dhe IB Events, do të sjellë para jush Shtëpi të Modës e dizajnerë të shumtë të cilët do të prezantojnë kreacionet e tyre, shkruan KultPlus.

Ky event i cili kësaj radhe do të prezantojë koleksionet vjeshtë/ dimër, është afruar. “Prishtina Fashion Nights 2017” të mbahet më datë 27 dhe 28 tetor.

Më datë 27 tetor do të prezantohen: Shtëpia e modës Tabja, Shtëpia e modës Blini, Minna Fashion, SARAR, Matrons Dresses, JZJ by Zlatko Jovannovski, Minimax- Piazza Italia kids, Fashion Designer Diana- E. Ndërsa më datë 28 Tetor do të shfaqen: Walone Fashion Group, Atele e Modes Zana, Elmedina Rrahmani, Edita Nimanbegu, Florina Hoxha, Lazar Ilic, Akademia Evolucion dhe Pajtim Raci.

“Prishtina Fashion Nights 2017” do të mbahet në Golden Restaurant duke filluar nga ora 19:30. / KultPlus.com