Projektligji s’miratohet, kompleksi “Adem Jashari” në gjendje alarmante

Kuvendi i Kosovës nuk ka qenë në gjendje që të miratojë Projektligjin për kompleksin memorial “Adem Jashari” në Prekaz.

Mungesa e deputetëve në seancën plenare të ditës së hënë e ka bërë të pamundur kalimin e këtij Projektligji që u hap rrugë investimeve në Kompleksin që gjendet në Prekaz të Skenderajt.

Pavarësisht se ka kohë që jepet alarm që gjendja e objekteve të Kompleksit është tejet e rëndë, Projektligji ka mbetur që të votohet në ndonjë tjetër seancë. Mungesa e deputetëve të LDK-së dhe VV-së në seancë ka ndikuar që dokumenti të marrë 56 vota pro, e një abstenim. Për këtë kanë reaguar dy deputetë./ KultPlus.com