Zëvendësministrja Daulina Osmani, pjesëmarrëse në konferencën e katërt ndërkombëtare për fëmijë

Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve u mbajt konferenca e përvitshme për shëndetin, mirëqenien, edukimin dhe të drejtat e fëmijëve, organizuar nga Qendra për Hulumtime Psiko-Sociale dhe Mjekësore.

Aty ishte e pranishme zëvendësministrja Daulina Osmani e cila ndër të tjera u shpreh që është shumë e rëndësishme që të gjithë të bëjmë përpjekje që të krijojmë një të ardhme të sigurt për secilin, sepse e ardhmja e fëmijëve është në duart e të rriturve dhe na takon ne të punojmë për zhvillimin e tyre maksimal.

Ajo gjithashtu theksoi rëndësinë që ka promovimi dhe zhvillimi i sportit në edukimin, mirëqenien dhe shëndetin e fëmijëve.

Në këtë konferencë gjithashtu ishin të pranishëm z.Habit Hajredini Drejtor i Zyrës për Qeverisje të Mirë nga Zyra e Kryeministrit të Kosovës, znj.Dafina Gexha Bunjaku-Zëvendësministre e Shëndetësisë, znj.Rrezearta Zhinipotoku Behluli nga GIZ: Basic Education Sector in Kosovo dhe drejtori ekzekutiv i Qendrës për Hulumtime Psiko-Sociale dhe Mjekësore z.Arian Musliu. / KultPlus.com