Ismail Kadare promovoi sot librin e ri në Tiranë

Shkrimtari Ismail Kadare ka prezantuar këtë të premte librin e tij më të fundit në Panairin e Librit që po zhvillohet në Tiranë.

Libri me titullin “Kur sunduesit grinden”, nga shtëpia botuese “Onufri”, bëhet një paralele filozofike ku trajtohen marrëdhëniet mes sunduesve të qiejve-perëndive, dhe atyre të tokës, siç janë personazhet e mëdha të politikës.

Në prezantimin e librit ka qenë i pranishëm vetë Kadare, i cili ka firmosur autografe të shumtë për lexuesit, të cilët kanë qëndruar para stendës botuese ku ndodhej shkrimtari.

Të shumtë ishin lexuesit, të cilët kanë qëndruar para stendës së shtëpisë botuese ku ndodhet edhe Kadare për të marrë një autograf nga shkrimtari i nominuar disa herë për Çmimin Nobel” për letërsi./ KultPlus.com