Lumbardhi mirëpret artisten Lala Raščić

Në Kino Lumbardhi në Prizren më 22 shtator do të shfaqet premiera e performancës dhe shfaqjes e video artit EE-O nga artistja Lala Raščić, shkruan KultPlus.

Premiera do të fillojë në orën 19:00 në Lumbardhi, Prizren. Video arti dhe performanca, i cili është një prodhim origjinal, është komisionuar së bashku me KADIST (Paris / France) si pjesë e projektit 3-vjeçar “Not fully human, not human at all”.

Performanca përcjellët nga shfaqja e veprës në dy ekrane./ KultPlus.com

EE-O nga Lala Raščić , premierë në Lumbardhi

Premierën e performancës dhe shfaqjen e video artit EE-O të rtistës Lala Raščić do të keni rast ta shihni nga dita e shtunë në Lumbardhi në Prizren.

Video arti dhe performanca, i cili është një prodhim origjinal, është komisionuar së bashku me KADIST (Paris / France) si pjesë e projektit 3-vjeçar “Not fully human, not human at all”.

Performanca përcjellët nga shfaqja e veprës në dy ekrane dhe një koktej rasti.

Andaj për të mos e humbur këtë performancë, më 22 shtator në ora 19:00 në Lumbardhi në Prizren ju pret një mbrëmje e bukur. / KultPlus.com