‘Prishtina Vocal Fest’ ndan çmimet për kompozitorët e rinj në vepra korale

Prishtina Vocal Fest mbrëmë ka ndarë çmimet e konkursit per kompozitorët e rinj për vepra korale, përcjell KultPlus.

Vlerësimi i këtyre veprave të kompozitorëve është bërë nga juria profesionale e përbërë nga: Baki Jashari, kompozitor dhe dirgjient; Edon Ramadani, dirigjent; si dhe nga Kushtrim Gashi, kompozitor dhe dirigjent.

Ndërkaq, çmimet e ndara janë si në vijim:

Çmimi i parë, 500.00€ – Ersan Januzi me veprën MBASE

Çmimi i dytë, 300.00€ – Fjolla Gashi me veprën ZGJIMI

Çmimi i tretë, 100.00€ – Leutrim Sahiti me veprën ATDHEU.

Fotografitë: Adi Beqiri. / KultPlus.com