Lokali i shqiptarëve zë vendin e parë në “London Lifestyle Awards” në Londër (VIDEO)

Në edicionin e tetët të London Lifestyle Awards, i cili u mbajt mbrëmë me një ceremoni glamuzore, fitues në kategorinë Coffe Shop of the Year, u zgjodh bari i dy shqiptarëve Sam Maqedonci dhe Dini Shahini “My Place Soho”, shkruan KultPlus.

Shqiptarët kthehen për të dytin vit me radhë dhe prap rrëmbejnë çmimin e parë në këtë kategori. Çmimi i parë u morë nga ta në vitin 2016-të.

Kjo ngjarje e madhe që organizohet tash e tetë vite në Londër, sjellë stilin e jetesës dhe feston arritjet fantastike të industrisë së jetesës përmes kësaj ceremonie të ndarjes së çmimeve.

Me këtë rast, KultPlus, po e sjellë edhe videon nga vetë pronari shqiptar i “My Place Soho”, Sam Maqedonci, gjatë ndarjes së çmimit./ KultPlus.com