Publikohet kënga e re e Elvana Gjatës dhe Yll Limanit (VIDEO)

Këngëtarët e njohur shqiptar, Elvana Gjata dhe Yll Limani sapo kanë lansuar projektin më të ri muzikor të titulluar ‘E di x Marre’, shkruan KultPlus.

Ky projekt ngërthen në vete dy këngë të cilat gërshetohen në një dhe vijnë në forma e klipe krejtësisht ndryshe nga njëra tjetra. Dy këngët e titulluara quhen ‘E di’ dhe ‘Marre’. Kënga deri më tani ka arrirë mbi 50,000 mijë klikime.

Më poshtë gjeni informacionet mbi dy këngët e krijuara:

” E di”

Produced by Fatjon Miftari

Music: Fatjon Miftari, Yll Limani, Elvana Gjata

Lyrics: Yll Limani, Elvana Gjata

Mix & Master by Lex Barkey

Concept & Directed by: Dina Morina & Mjellma Istrefi

Cinematographer:Petrit Ukehajdaraj

Editor:Liridon Metushi

Colour Grading: Agon Nushi

“Marre”

Produced by Fatjon Miftari & Andy Gramm

Music: Yll Limani, Elvana Gjata

Lyrics: Yll Limani, Elvana Gjata

Mix & Master by Lex Barkey

Concept & Directed by: Dina Morina & Mjellma Istrefi

Cinematographer:Petrit Ukehajdaraj

Editor:Liridon Metushi

Colour Grading: Agon Nushi

Ndërsa, poshtë gjeni linkun e videoklipit: / KultPlus.com