Edhe një herë u mashtruan mësimdhënësit e viteve ‘90

Projektligji për mësimdhënësit e viteve të ‘90 nuk pritet të shkojë për miratim brenda këtij viti në Kuvendin e Kosovës ashtu siç ka kërkuar Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës(SBASHK).

Në një memorandum të nënshkruar më 5 qershor 2017, mes kryetarit të Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), Rrahman Jasharaj, kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj, dhe kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ishte paraparë miratimi i Projektligjit brenda tre muajve. shkruan Koha Ditore.

Memorandumi ishte nënshkruar gjatë fushatës zgjedhore për zgjedhjet e përgjithshme. / KultPlus.com