Dalin në ankand mikrofonët e albumit të Nirvanës (VIDEO)

Tre mikrofonë që ishin përdorur për ta incizuar albumin e Nirvanës “In Utero” tani kanë dalë në ankand.

Pajisjet ishin përdorur në Pachyderm Studios më 1993, ndërsa producenti i bendit, Steve Albin, e nisi një ankand sot, në 24 vjetorin e këtij albumi.

“Këta mikrofonë ishin sjellë me mua, dhe ishin përdorur në incizimin “In Utero” të Nirvanës, dhe ishin përjetësuar në një fotografi që u shfaq në 20 vjetorin e daljes së këtij albumi”, thotë Albini në një video.

“Që kur ajo fotografi kishte dalë, këta mikrofonë janë bërë artefakte historike. Sapo u vetëdijësova që këto gjëra janë bërë të rëndësishme dhe të vlefshme, u desh që t’i heq nga qarkullimi në studio”, shtoi ndër të tjera ai. / KultPlus.com