Festivali Ndërkombëtar i Filmit në New York, hapë thirrjen për aplikim

Festivali Ndërkombëtar i Filmit në New York 2018-të, që nga sot ka hapë thirrjen për aplikim, shkruan KultPlus.

Ky festival fton autorët e filmave të metrazhit të gjatë, të shkurtër dhe atij dokumentar që t’i dërgojnë filmat e tyre për edicionin e shtatë të këtij festivali që nis nga 25 e përfundon më 29 maj në New York.

Të gjithë prodhuesit e filmave nga e gjithë bota që kanë prodhuar filmat këto 3 vitet e fundit kanë të drejtë aplikimi duke dorëzuar filmi online.

Në këtë edicion do të ndahen tetë çmime si në vijim:
Best Feature Film
Best Short Film
Best Feature Documentary Film
Best Short Documentary Film
Best Actor Award
Best Actress Award
Production Award
Best Photography Award./ KultPlus.com

http://iffny.com/