“Duhet të mësosh t’u mbijetosh humbjeve, në ato çaste formohet karakteri”

Richard Milhous Nixon u lind më 9 janar 1913 në Yorba Linda, Kaliforni; vdiq më 22 prill 1994 në New York City, shkruan KultPlus.

Ishte politikan amerikan dhe President i ShBA i 37-të në periudhën (1969-1974).

Nixon është i vetmi Kryetar i ShBA-ve që ka dhënë dorëheqje gjatë mandatit presidencial pa e përfunduar mandatin e dytë, për shkak të përzierjes së tij në një skandal korrupsioni të njohur si Skandalit të Uotergejtit.

Më poshtë një nga thëniet e njohura të presidentit të 37-të amerikan:

“Duhet të mësosh t’u mbijetosh humbjeve, në ato çaste formohet karakteri”. /KultPlus.com