Sociologu Paul Stubbs mban sot ligjëratë publike në Prishtinë

Sociologu Paul Stubbs mban sot në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës ligjëratë publike me temë “Jugosllavia socialiste brenda dhe pa kolonializëm: vetëqeverisja, vetëvendosja dhe mosinkuadrimi”.  

Dr. Paul Stubbs, është kërkues shkencor në Institutin e Ekonomisë, Zagreb (EIZ). Është autor i një varg botimesh që kanë të bëjnë me tema sociale për ish-Jugosllavinë dhe shtetet postkomuniste.   

Ligjërata mbahet sot, më 24 tetor,  nga ora 16:00 në BKK. / KultPlus.com