Pamje të rralla që tregojnë anën e vërtetë të Princeshës Diana (FOTO)

Diana Frances Spencer, është një nga gratë më të famshme dhe më të fotografuara në botë gjatë viteve të 80′ dhe 90′, duke u bërë kështu një ikonë në botë, shkruan KultPlus.

Secila lëvizje e saj u përcoll e u dokumentua gjatë asaj kohe.

Megjithatë, pavarësisht këtij publiciteti, ka shumë gjëra që nuk dihen për jetën dhe personalitetin e saj.

Fotot që do t’i shihni më poshtë shpalosin një këndvështrim ndryshe për jetën e saj të shkurtër dhe tragjike. / KultPlus.com