TKK prezanton programin për dhjetëditëshin e fundit të muajit Mars

Teatri Kombëtar i Kosovës ka prezantuar progaramin për dhjetëditëshin e fundit të muajit Mars.

Programi i muajit mars në Teatrin Kombëtar të Kosovës fillon me premierën e shfaqjes “Kamarja e Turpit” dhe reprizat me 20, 21, 25 dhe 26 mars 2024.

Si shfaqje tjetër e cila do të jepet gjatë këtyre ditëve është edhe “Kopshti i hijeve” i regjisores Nastazja Domaradzka dhe “Corre o Fado” e regjisorit Daniel Cardoso./KulPlus.com

TKK publikon programin e muajit nëntor

Teatri Kombëtar i Kosovës ka publikuar programin e muajit nëntor 2023, shkruan KultPlus.

Shfaqja e parë e cila do të jepet më 1 nëntor është ‘Correr o Fado” nga Baleti Kombëtar i Kosovës, përderisa shfaqja “Udhëtim i gjatë drejt natës” do të jepet më 2 dhe 3 nëntor.

Më poshtë mund të gjeni programin e plotë të Teatrit Kombëtar të Kosovës për muajin nëntor: