Për nder të 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, sot në “Tulla” në Tiranë fillon ‘Java e Kulturës Bashkëkohore Kosovare’

Për nder të 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës sot në Tulla – Culture Center në Tiranë fillon Java e Kulturës Bashkëkohore Kosovare.

Programi i javës së filmit kosovar është përzgjedhur nga Qendra e Kinematografisë së Kosovës në bashkëpunim me qendrën kultorore Tulla në Tiranë ndërsa përmban filmat që u shfaqën dhe fituan çmime nga Sundance-i e Roterdam-i, festivali i Kanës, e deri në Tallin e Hong Kong.

Përveq filmave do të ketë koncerte, ekspozita dhe biseda. / KultPlus.com

Së shpejti nis “Java e Kulturës Bashkëkohore së Kosovës” në Tiranë

Në përvjetorin e Pavarësisë së Kosovës, duke filluar nga data 14 shkurt, qendra kulturore ‘Tulla’ në bashkëpunim me Ambasadën e Kosovës dhe Bashkia Tiranë, vijnë me një program eventesh kulturore, shkruan KultPlus.

Ndërsa, lajmin e ka bërë të ditur kryebashkiaku Erion Veliaj nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale.

“Mos e humb Javën e Kulturës Bashkëkohore të Kosovës në Tiranë – KS #14 Showcase

Në përvjetorin e Pavarësisë së Kosovës nga data 14-20 shkurt, Tulla – Culture Center në bashkëpunim me Ambasadën e Kosovës dhe Bashkia Tiranë, vijnë me një program eventesh të cilat do të sjellin kinematografinë 🎞️, teatrin🎭, artin vizual 🎨 dhe muzikën më të mirë kosovare”, ka shkruar Veliaj. / KultPlus.com