Për nder të 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, sot në “Tulla” në Tiranë fillon ‘Java e Kulturës Bashkëkohore Kosovare’

Për nder të 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës sot në Tulla – Culture Center në Tiranë fillon Java e Kulturës Bashkëkohore Kosovare.

Programi i javës së filmit kosovar është përzgjedhur nga Qendra e Kinematografisë së Kosovës në bashkëpunim me qendrën kultorore Tulla në Tiranë ndërsa përmban filmat që u shfaqën dhe fituan çmime nga Sundance-i e Roterdam-i, festivali i Kanës, e deri në Tallin e Hong Kong.

Përveq filmave do të ketë koncerte, ekspozita dhe biseda. / KultPlus.com

Jericho ndezë Tiranën me “Tomlin e nanës” (VIDEO)

Këngëtari i njohur Petrit Çarkaxhiu është prezantuar në Tiranë, përkatësisht në Tulla Center i cili ka mbledhë një audiencë të madhe, shkruan KultPlus.

Në këtë mbrëmje ai ka përzgjedhur këngën “Tomlin e nanës” që ta këndojë si këngën e fundit për mbrëmjen e së martës, këngë që konsiderohet të jetë hiti më i madh i këtij grupi.

Grupin Jericho e ka përcjellë në këndim e gjithë audienca, ku kjo atmosferë shihet edhe nëpërmjet videos. Në këtë mbrëmje përpos Jericho është prezantuar edhe grupi tjetër kosovar “Oborri”/KultPlus.com