“Rock për Rock” solli këngë origjinale nga rock bende shqiptare

Për të tetëmbëdhjetën herë me radhë, muzika rock ka diktuar çdo lëvizje të publikut në festivalin tradicional “Rock për Rock”.

Rock – grupi nga Prishtina, “Telikput”, hapi mbrëmjen me këngë origjinale, ndërsa u pasua nga grupi tiranas “Ave Venus”.

“Rock për Rock”, çdo vit promovon grupe nga Kosova dhe vende të rajonit të cilat prezantohen me krijimet e tyre origjinale.

“Armadillo Blues Band” ishte mysafir special i mbrëmjes e me paraqitjen në skenë ka bërë që publiku t’i përgjigjet me entuziazëm këngës e performancës së tyre, që përfshiu edhe këngë të cilat datojnë qysh nga koha e para luftës.

Vokalisti i këtij grupi, Agron Bajrami, thotë se me këtë paraqitje, është bërë një përpjekje për të ndihmuar skenën e rokut, e cila po ecën mjaft mirë.

Synimi i këtij festivali është prezantimi i vlerave të muzikës rock, duke i sjellë publikut komponime origjinale të pjesëmarrësve.

Agim Berisha thotë se tkurrja në vetëm dy grupe pjesëmarrëse, ka ndodhur për shkak të kohës në të cilën është mbajtur ky edicion/KOHA/