Rockuzina feston një vit punë

Rockuzinë është një klub i muzikës dhe restorant në kryeqendër të Kosovës, në Prishtinë.

Nëse jeni të pasionuar pas muzikës rok, ky është vendi ideal për ju. Mund të dëgjoni muzikë të mrekullueshme gjersa shijoni ushqimin tuaj të përgatitur më shumë dashuri dhe stil në kuzhinën e restauranit.

“Klientë të dashur, dhe rockera të mrekullueshëm. Të gjithë jeni të ftuar në përmbylljen e vitit të parë plot energji, dashuri e muzikë, dhe fillimin e vitit të dytë të Rockuzinës për të festuar se bashku me Jam Sesion të martën më 31 korrik duke filluar nga ora 21:00”, është shkruar në njoftimin e Rockuzinës.

Nën përkujdesjen e stafit profesional të Rockuzinës juve ju mbetët vetëm të shijoni muzikën dhe ushqimin tuaj. /KultPlus.com

https://www.facebook.com/rockuzine/videos/634544856929741/?t=15

Rockuzinë

Rockuzinë është një klub i muzikës dhe restorant në kryeqendër të Kosovës, në Prishtinë.

Nëse jeni të pasionuar pas muzikës rok, ky është vendi ideal për ju. Mund të dëgjoni muzikë të mrekullueshme gjersa shijoni ushqimin tuaj të përgatitur më shumë dashuri dhe stil në kuzhinën e restauronit.

Nën përkujdesjen e stafit profesional të Rockuzinës juve ju mbetët vetëm të shijoni muzikën dhe ushqimin tuaj.

Bashkim Kërqeli, Jericho, Haliband, Asgjë Sikur Dielli, Na, Malda Susuri, Albina Kelmensi, Florent Abrashi, Flaka Krelani, janë vetëm disa nga yjet të cilët mund ti dëgjoni në Rockuzinë./KultPlus.com

Arberia, Vicianum p/n (0.42 mi)
Pristina 10000
043 514 312
www.rockuzine.com
https://www.facebook.com/rockuzine/