‘Dëgjoje zemrën tënde’

Nga: “Roxette”
Shqipëroi: Bujar Meholli

E di se ka diçka në buzëqeshjen tënde,
seç marr një shikim nga sytë e tu
që sikur don të thotë
se ke ndërtuar një dashuri
por ajo është rrënuar
dhe pjesëza jote e parajsës
ndjeshëm është errësuar.

Dëgjoje zemrën tënde
kur ai ty të kërkon,
dëgjoje zemrën tënde
s’ke gjë tjetër që mund të bësh.
Nuk e di ku po shkon
as cilën udhë po e merr,
dëgjoje zemrën tënde
para se ajo të të thotë lamtumirë…

Ngandonjëherë pyet veten nëse ia vlen
kjo luftë?
Gjithë momentet e bukura
janë humbur, oh.
Ato janë larguar tashmë,
dhe asgjë nuk është ashtu siç duket
në të vërtetë.

Ka disa zëra
që duan të jehojnë,
janë shumë gjëra për t’i përmendur
por si të gjenden fjalët?
Aroma e magjisë
ka qenë aq e këndshme
atëherë kur dashuria vërshëllente
më shumë se era…

Dëgjoje zemrën tënde
kur ai është duke të thirrur,
zemrën tënde dëgjoje,
asgjë tjetër s’ka që mund ta bësh.
Nuk e di se për ku je nisur
apo ku do të shkosh,
por para së gjithash, zemrën tënde dëgjoje…

Dëgjoje zemrën tënde,
dëgjoje.
Ah…

Tekstin e këngës e ka shkruar dyshja Per Gessle dhe Mats Persson. / KultPlus.com

Dëgjoje zemrën tënde

Nga: “Roxette”
Shqipëroi: Bujar Meholli

E di se ka diçka në buzëqeshjen tënde,
seç marrë një shikim nga sytë e tu
që sikur don të thotë
se ke ndërtuar një dashuri
por ajo është rrënuar
dhe pjesëza jote e parajsës
ndjeshëm është errësuar.

Dëgjoje zemrën tënde
kur ai ty të kërkon,
dëgjoje zemrën tënde
s’ke gjë tjetër që mund të bësh.
Nuk e di ku po shkon
as cilën udhë po e merr,
dëgjoje zemrën tënde
para se ajo të të thotë lamtumirë…

Ngandonjëherë pyet veten nëse ia vlen
kjo luftë?
Gjithë momentet e bukura
janë humbur, oh.
Ato janë larguar tashmë,
dhe asgjë nuk është ashtu siç duket
në të vërtetë.

Ka disa zëra
që duan të jehojnë,
janë shumë gjëra për t’i përmendur
por si të gjenden fjalët?
Aroma e magjisë
ka qenë aq e këndshme
atëherë kur dashuria vërshëllente
më shumë se era…

Dëgjoje zemrën tënde
kur ai është duke të thirrur,
zemrën tënde dëgjoje,
asgjë tjetër s’ka që mund ta bësh.
Nuk e di se për ku je nisur
apo ku do të shkosh,
por para së gjithash, zemrën tënde dëgjoje…

Dëgjoje zemrën tënde,
dëgjoje.
Ah…

Tekstin e këngës e ka shkruar dyshja Per Gessle dhe Mats Persson. /KultPlus.com

Më vjen keq

Nga: Roxette
Shqipëroi: Bujar Meholli

Hera e parë kur u takuam
ende nëpër kokë më sillet,
më lë pa frymë,
m’i harxhon të gjitha fjalët.

Brenda orës u shkrimë në një,
dy njerëz krejt të panjohur
teksa puthen nën ndriçimin e hënës.

Oh ti e di, më vjen keq
që u detyrova të largohem.
Ndihem tmerrësisht keq,
m’u desh të vdisja
ty të lëndova dhe të bëra të qash.

U dashuruam në ato mbrëmje,
oh ishim prej atyre të dashuruarve
që derdhin shumë lotë.

Oh, fatit të keq s’munda t’i rezistoj
isha krejt e pafuqishme,
oh, isha e pamëshirshme.

Dashuria të ngrit lart
pastaj të hedh përtokë,
të tërheq zvarrë
dhe të rrokullis tej e tej,

kur koha të ndalet,
gjithçka do të jetë zhdukur
por ah sa qesharake, kujtimet mbesin,
ato vazhdojnë,
vazhdojnë nëpër kokë të vërtiten…