Ministri Hajrulla Çeku, pjesë e Samitit të Rinisë së Ballkanit Perëndimor në Vjenë


Ministri i Kulturës Hajrulla Çeku së fundmi ka marrë pjesë në Samitin e Rinisë të Ballkanit Perëndimor, me ftesë të kancelarisë federale të Republikës së Austrisë, përcjell KultPlus.

Ai pati rastin që të iu drejtohet 200 të rinjve që përfaqësojnë organizata jo-qeveritare nga e gjithë Austria, në ngjarjen përmbyllëse të Vitit Europian të Rinisë 2022.

Më poshtë gjeni postimin e plotë të tij:

Dy ditë produktive pune në Vjenë

Me ftesë të kancelarisë federale të Republikës së Austrisë, mora pjesë në Samitin e Rinisë të Ballkanit Perëndimor. Gjatë vizitës pata takime me Ministren e BE-se dhe Kushtetutës së Austrisë, znj. Karoline Etdstadler dhe Sekretaren Austriake të Shtetit për Rini, Claudia Plakolm. Në fund, pata rastin t’u drejtohem 200 të rinjve që përfaqësojnë organizata jo-qeveritare nga e gjithë Austria, në ngjarjen përmbyllëse të Vitit Europian të Rinisë 2022. / KultPlus.com