Aktorja Drane Xhaj me monodramën “Vajza me kukull” sonte në Pejë

Aktorja Drane Xhaj, pasi përloti publikun në teatrin “Migjeni” në Shkodër me lojën e saj në monodramën “Vajza me kukull”, shkruar nga Fadil Kraja dhe vënë në skenë nga Agron Dizdari, ajo vjen në Pejë për të sjellë të njëjtat emocione, shkruan KultPlus.

Aksidentet tragjike në jetën e një vajze, që në adoleshencë përjeton ndarjen e prindërve, martesën e nënës, zhdukjen e babait dhe prezencën e njerkut në shtëpi, i cili më vonë do të ishte edhe shkatërruesi i jetës së saj, është tema e kësaj shfaqje e cila do të vijë nga loja e mrekullueshme e aktores Drane Xhaj.

Monodrama “Vajza me kukull” vjen sonte në Pejë në teatrin “Istref Begolli” nga ora 20:00.

Kjo shfaqja njëkohësisht hapë sezonin për pjesën e dytë të vitit në teatrin “Istref Begolli” në Pejë. / KultPlus.com