Këto shtëpi të bukura gjenden në mes të Prishtinës (FOTO)

Jo diku në Evropë, por në mes të Prishtinës gjenden këto shtëpi të bukura, të stolisura pafund me lule nga më të ndryshmet, shkruan KultPlus.

Po të ju bie rruga andej nga Bregu i Diellit, apo në Aktash, ju mund të hasni në njërën nga këto dy shtëpi që për një moment do të ju lënë pa frymë nga bukuria e tyre.

Nuk janë prej atyre shtëpive moderne, përplot xhama e me ndonjë fasadë të bukur, por janë shtëpi të stolisura për mrekulli me lule e gjethe nga më të ndryshmet.

Muret e këtyre dy shtëpive duken pak fare, janë lulet ato që i japin formën shtëpisë, aty ku nuk mungon as aroma e këndshme e tyre.

Fotografitë janë shkrepur nga Linda Shala, e cila si duket ka qenë një ndër personat që është magjepsur nga pamja e tyre.

Tutje nuk kanë munguar edhe komentet nga njerëzit, të cilët pyesnin se ku gjenden shtëpitë, kjo nga dëshira që ti shohin nga afër.

Njëri nga komentuesit është shprehur që në vendet perëndimore pushteti lokal për t’i stimuluar dhe motivuar të tjerët të bëjnë gjëra të bukura dhe që e zbukurojnë qytetin, i shpërblejnë ata me ndonjë çmim simbolik.

Ndërsa qyteti jonë Prishtina dhe të gjitha qytete tjera të Kosovës, kanë nevojë të jashtëzakonshme për gjelbërim dhe këso lloj pamje që të japin kënaqësi. / KultPlus.com