Koncerti i Vitit të Ri nga Filharmonia e Kosovës vjen më 22 dhjetor

Filharmonia e Kosovës do ta organizojë koncertin e ‘Vitit të Ri 2023’ më 22 dhjetor, duke filluar nga ora 20:00, përcjell KultPlus.

Koncerti i Vitit të Ri i Filharmonisë së Kosovës është një eksperiencë unike muzikore prej traditës vjeneze deri te muzika e gjigantit Ennio Morricone, nëpërmjet së cilës do të shëtisim në disa prej kolonave zanore të filmave ikonikë të shek. XX.

Me pjesëmarrjen e virtuozëve, Marco Serino (violinë) dhe Antonello Maio (piano), Orkestra e Filharmonisë së Kosovës në këtë koncert vjen e drejtuar nga mjeshtri Simone Pittau nga Italia.

Koncerti do të mbahet në “A Media Center by AMC”. / KultPlus.com

uzia