Baleti Kombëtar i Kosovës mbrëmë në Ulqin ka bërë hapjen e edicionit të 35 të Festivalit “Skena Verore”

Baleti Kombëtar i Kosovës mbrëmë në një atmosferë të bukur në Ulqin, ka bërë hapjen e edicionit të 35 të Festivalit “Skena Verore”.

BKK e ka bërë hapjen me shfaqjen “Tanzminiaturen&Tangata” me koreografi nga Ricardo Fernando.

Shfaqja e mbrëmshme në Ulqin, i dha fund turneut të shfaqjeve të BKK nëpër disa qytete në Kosovë dhe rajon. / KultPlus.com